Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновије

Звезда уз „Радост деци“

Фудбалери Црвене звезде данас су посетили Хуманитарну организацију „Радост деци“ и провели пријатно време у разговору са децом.

Капитен и његов заменик, Ненад Милијаш и Душан Анђелковић искористили су прилику да обиђу Звездине навијаче у установи „Радост деци“ и тиме им донели много среће. Млади корисници овог центра дочекали су наше фудбалере уз Звездине песме и уз честитке за све победе у досадашњем делу сезоне.

Кроз разговор са децом наши играчи присетили су се многих победа и лепих тренутака о којима се, како кажу домаћини, у овој установи често прича. Поклони са Звездиним обележјима обрадовали су малишане, а прилика да упознају првотимце Звезде, да се са њима фотографишу и разговарају им је још више значила.

Као успомену са овог дружења Милијаш и Анђелковић понели су цртеже које су за њих направили домаћини и обећали да ће они заузети посебно место у Звездиној свлачионици.

Хуманитарна организација „Радост деци“ бави се ванинституционалним активностима и програмима, активно учествује у процесу инклузије, као и у сензитизацији друштва ка особама са сметњама у интелектуалном развоју. Годишње кроз ову установу прође преко 300 деца која су укључена у различите инклузивне и васпитне програме.

Повезане вести

Leave a Comment