Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Мајсторија Катарине Ђорђевић у Новом Саду за другу Звездину победу (ВИДЕО)

Мајсторија Катарине Ђорђевић

Звездине девојке савладале Војводину у Новом Саду головима Тенков и капитена Ђорђевић, и забележиле и другу победу на старту сезоне.

Утакмице Војводине и Црвене звезде су увек занимљиве, а тако је било и овог пута на терену СЦ „Вујадин Бошков“. Прво полувреме се завршило без голова и пуно шанси, а Звезда је до победе дошла у финишу. Стрелци су били поново Тенков и Ђорђевић.

Црвено-беле су повеле у 88.минуту након сјајног продора Ксеније Павловић. Изборила се за лопту на средини терена, а затим је неухватљиво пролетела по десној страни, и асистирала самој Мирели Тенков, која је проследила лопту у мрежу.

У 94.минуту Катарина Ђорђевић је послала најбољу позивницу за утакмице ЖФК Црвена звезда. Звездина десетка и капитен је након једне одбијене лопте направила дар-мар и постигла још један прелеп погодак. Лако се изборила за лопту у дуелу, затим дриблинзима у стилу Александра Катаија „занела“ противнице, а шлаг на торти је био ударац са 20 метара, пласирана лопта је завршила иза леђа голмана Војводине.

Црвена звезда је у Новом Саду наступила у саставу: Петковић, Миладиновић, Аранђеловић, Т.Ђорђевић, Крстић, Стојановић, Смиљковић, Марковић, Савановић, К.Ђорђевић, Тенков.

Црвена звезда уз Спартак и Машинац једина има две победе у прва два кола шампионата, а Суботичанке и црвено-беле су несавладане.

У наредном колу следи дерби, Црвена звезда – Спартак.

Повезане вести

Leave a Comment