Владимир Зејак

Владимир Зејак ново је појачање РК Црвена звезда на позицији левог бека.

Тридесетогодишњи интернационалац је договорио сарадњу са Црвеном звездом на годину дана,а претходно је тренирао са Динамом из Панчева. Међутим, позив Црвене звезде и Ненада Перуничића се не одбија, како је и сам истакао.

Ненад ме је звао, објаснио који су циљеви за ову годину. Реч је о младој екипи у којој се много ради. Схватио сам то већ по синоћњем првом тренингу који сам одрадио са њима. Екипи је био потребан неко са искуством ко ће да помогне око одбране и у нападу, шутер. Кад Звезда зове, о томе се много не размишља, а Београд ми такође, тренутно, одговара и из приватних разлога. Тако да се све поклопило. А, са Динамом ми се нису поклопили сви планови. Желим Панчевцима много успеха у току сезоне, показали су да су екипа од карактера и надам се да ће наставити у том ритму и даље. Једноставно, Перун је био коректан са понудом и одмах смо нашли заједнички језик. При првом разговору“, истакао је Зејак за Спортски Журнал.

Прочитајте још  ЖРЕБ: Црвена звезда или Судува на Легију или Спартак из Трнаве!

Зејак је протеклу сезону провео у Турској, а наступао је још и за родну Црвенку, Металопластику, у Шпанији, Норвешкој, Израелу и на Исланду.

Због повреде шаке на тренинг утакмици у Панчеву Зејак ће паузирати пoчетак шампионата.

Подели

Коментари

avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови
 
 
 
  Subscribe  
Обавести ме о