Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеРукометТрансфери

Зејак појачање на левом беку

Владимир Зејак

Владимир Зејак ново је појачање РК Црвена звезда на позицији левог бека.

Тридесетогодишњи интернационалац је договорио сарадњу са Црвеном звездом на годину дана,а претходно је тренирао са Динамом из Панчева. Међутим, позив Црвене звезде и Ненада Перуничића се не одбија, како је и сам истакао.

Ненад ме је звао, објаснио који су циљеви за ову годину. Реч је о младој екипи у којој се много ради. Схватио сам то већ по синоћњем првом тренингу који сам одрадио са њима. Екипи је био потребан неко са искуством ко ће да помогне око одбране и у нападу, шутер. Кад Звезда зове, о томе се много не размишља, а Београд ми такође, тренутно, одговара и из приватних разлога. Тако да се све поклопило. А, са Динамом ми се нису поклопили сви планови. Желим Панчевцима много успеха у току сезоне, показали су да су екипа од карактера и надам се да ће наставити у том ритму и даље. Једноставно, Перун је био коректан са понудом и одмах смо нашли заједнички језик. При првом разговору“, истакао је Зејак за Спортски Журнал.

Зејак је протеклу сезону провео у Турској, а наступао је још и за родну Црвенку, Металопластику, у Шпанији, Норвешкој, Израелу и на Исланду.

Због повреде шаке на тренинг утакмици у Панчеву Зејак ће паузирати пoчетак шампионата.

Повезане вести

Leave a Comment