Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездаши уживали на Газпромовој станици

Црвена звезда и генерални спонзор Газпром данас су организовали дружење са нашим првотимцима на пумпи на Новом Београду под слоганом „Сви смо један тим“.

Славољуб Срнић, Милан Борјан, Вујадин Савић, Марко Гобељић и Мичел Доналд провели су пријатно поподне у дружењу са навијачима. Више стотина Звездиних присталица дошло је на Газпром бензинску станицу како би се дружили и пружили подршку нашим првотимцима. Сви су уживали у разноврсним активностима. Звездини фудбалери потписивали су дресове, постере и фотографисали се. Навијачи су одмерили снаге са нашим играчима у малом фудбалу, а нешто касно и на травнатој подлози на терену са малим головима.

Два велика бренда су се спојила још 2010. године, од када је Газпром генерални спонзор Црвене звезде и драго ми је што им оваквих акција. Оне су врло значајне и за навијаче и за нас играче. Много ми не драго што сам имао прилику да упознам људе који долазе сваког викенда на стадион да нас подрже. Уживао сам и у игрању фудбала са децом, заиста леп дан — рекао је Борјан.

Наши фудбалери су се опробали и у послу на Газпромовој пумпи. Борјан и Доналд су точили гориво, док је Гобељић брисао прозоре задовољном муштеријама.

Ова акција представља наставак сарадње два велика бренда и на радост свих навијача у будунћности ће их бити још више.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment