Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Тејлор Рочести нови плејмејкер Црвене звезде!

Тејлор Рочести

Искусни амерички плејмејкер Тејлор Рочести, нови је члан КК Црвена звезда мтс.

Амерички плејмејкер Тејлор Рочести нови је члан КК Црвена звезда мтс!

Рочести, је са црвено-белима потписао једногодишњи уговор. Овај рођени Тексашанин (рођен 01.07.1985.године) има врло богато искуство наступа у европским клубовима.

Тејлор Рочести, 186 центиметара високи плеј, озбиљније кошаркашке кораке правио је на универзитетима „Тулејн“ и „Вашингтон стејт“ а у Европи је наступао од 2009.године за екипе „Гетингена, Галатасараја, Биеле, АЛБЕ и Ле Мана“, а након тога уследили су и евролигашки изазови у екипи „Басконије“ и италијанског вишеструког првака „Монтепаскија“.

Рочести је током такмичарске сезоне 2014-2015 био најбољи стрелац Евролиге (просек 18.9 поена по мечу) након изванредних партија у дресу руског дебитанта „Нижњег Новгорода“. Наредну сезону провео је у дресу „Макабија“ из Тел Авива, док је претходну одиграо у редовима руске „Локомотиве“ из Краснодара. Такође, играо је на европским шампионатима као натурализовани репрезентативац Црне Горе током 2013. и 2015.године.

Леворуки плеј стиже у редове Црвене звезде мтс, као играч који ће екипи донети велики квалитет и неопходно искуство које је сакупио током 8 година наступа за квалитетне европске клубове. Одликују га одличан преглед игре, шут са полудистанце и дистанце, и чврста игра у одбрани.

Тејлор – добро дошао у Србију и редове Црвене звезде!

Повезане вести

10 comments

Estrella Roja сеп 8, 2017 at 23:18

Ročesti sigurno ne dolazi, reče nam jedan čovek na jednome mestu pre dva tri meseca. 🙂
Pominjala su se kvalitetna imena prethodnih dana na mestu pleja i to od relativno pouzdanih izvora sa pojedinih foruma. Nažalost, mnogi su bili nerealni poput Morisa ali su svi pominjani bili tamnoputi. Nemamo pozitivno iskustvo sa belim stranim plejmejkerima, doduše zaboravljeni Viznevski je bio dobar ali u pogrešno vreme, tako da Ročesti nije ispunio neka moja potajna očekivanja, bolje reći nadu ali opet nije me ni razočarao njegov dolazak kao onda kad je Mekel stigao sa najavom ala Ilijev da je to NBA pojačanje, a svi smo znali da se preterivalo, čak i oni koji su predstavljali suprotno. Kako god, želim mu svu sreću ovog sveta pošto ima nezahvalnu ulogu da zameni Jovića i nadoknadi mnoge slabosti u trenutnom rosteru. Ako je tačno za Antića, to bi već bilo ozbiljno pojačanje pa makar i u njegovim godinama. Drago mi je da se nešto desilo jer je bilo mrtvilo na temi prelazni rok, a postajala je bojazan da možda niko i ne dođe. Sad već vidim najavljuju centra, daleko od idealnog no mnogo manje depresivno od početnog šoka prilikom rasprodaje svih glavnih igrača uključujući i Boldena, za koga mi je veoma žao što nije ostao.

Reply
kovje сеп 8, 2017 at 22:35

90 posto sigurna informacija-pero antic poslednje pojacanje kk crvena zvezda

Reply
milos rankovic сеп 8, 2017 at 22:56

DAJ BOZE ZA PERU ANTICA INACE OVO BICE MNOGO TESKO ZA EVRO LIGU ZA ABA BICE TESKO SVE ZAVISI KAKVI SU AMERI U CEDEVITI I PARTIZANU ALI BICE MNOGO TESKO SVUDA KO GLEDA KOSARKU ZNA DA FELDIN PROSLA GODINA SLABA ROCASTI NIJE LOS BIO KOD OBRADOVICA OVAJ FRANCUZ RETKO KO CUO ZA NJEGA MI NEMAMO KO DA POGODI TROJKU KO DA SKOCI KODA PREUZME KAD BUDE GUSTO SEM LAZICA

Reply
Pera сеп 9, 2017 at 16:47

Po tebi mi ove godine ispadamo iz ABA lige a o srpskoj ligi da ne govorimo. Batalite bre slova na papiru ne igraju košarku. Ovakav tim svi koji poznaju košarku su priželjkivali na početku prelaznog roka i verovali da nešto slično možemo ali da ćemo teško napraviti. Ovde ima i iskustva i mladosti i ambicije i ovo je izuzetno dobro selektiran tim po meni perspektivniji nego onaj od prošle godine iako momcima skidam kapu za sve ostvareno. Kažem sada bi mi prijala jedna robusna petica da zaokružimo tim za sve situacije na terenu. Nije to bilo malo oružje igranje pik en rola prošle godine. Pokazalo se da kad imaš dobrog igrača spolja ovi pod košem prave čuda. Ja sam priželjkivao Rileta da vidim na petici u narednih par sezona i da se pridruži Bobiju i Kuzmiću u reprezetnaciji jer ima potencijala za to. Očigledno da ove sezone to nije moguće ali nikad ne reci nikad. Koga budu doveli biće šlag na torti.

Reply
Estrella Roja сеп 9, 2017 at 17:29

Ako je kvalitet Jovanovića, ne hvala. Ti koledž igrači naše gore list su, mada znam da ne voliš tu metaforu, prave mačke u džaku. Koledž liga nije nikakvo merilo uspeha, pa Tejić je igrao Evroligu ali ga to ne čini igračem. Velika je praznina odlaskom Kuzmića, njega je trebalo nagraditi poboljšanim ugovorom i ne verujem da je imao želju da ide po svaku cenu kako se to predstavlja, bio to i veliki Real. Činjenica je da mi posle Milutinova nemamo iole kvalitetnog centra u mlađim kategorijama, biće tu veliki problem ui u reprezentaciji, sledeći koji će biti odličan igrač na tom mestu je Pecarski, a to je već velika šteta što nismo pokušali da ga dovedemo. Menjao bih tandem JJ za Pecarskog pošto bi on uz dva kvalitetna stranca pod reketom napredovao više kod nas nego kod grobara.

Reply
Bosko Drina28 сеп 9, 2017 at 20:17

Auu sta napisa sto bi se reklo nidje veze

Reply
sladajac сеп 9, 2017 at 03:06

Ako hoces sigurnu informaciju : Djordje Gagic !…

Reply
Србин са Космета сеп 8, 2017 at 22:22

Сјајнооооо!!!!
Одличан и као кошгетер и као асистент!

Reply
Hadži Dragan сеп 8, 2017 at 22:00

Welcome

Reply
kovje сеп 8, 2017 at 21:47

dobrodosao majstoe -gazimo opet

Reply

Leave a Comment