Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоКлупска дешавањаНајновијеПријатељске утакмицеПрипреме

Победа ватерполиста за 3.место у Херцег Новом

Srebro za juniore na EP

Ватерполисти Црвене звезде савладали су мађарски Мишколц 13:10 у последњој утакмици и заузели 3.место на турниру у Херцег Новом. Најефикаснији је био Огњен Стојановић са 6 голова.

Након убедљивог пораза од Сплићана, екипа Дејана Савића је брзо показала реакцију. У последњем мечу турнира против Мишколца црвено-бели су преломили утакмицу у другој четвртини, а победа ни у једном тренутку није долазила у питање. У наставку меча видели смо растерећенију игру и нападачки богатију, виђено је 15 голова у другом полувремену.

Огњен Стојановић је био најефикаснији са 6 голова, Танкосић је постигао 3, Танасковић 2 гола.

Црвено-бели се враћају у Београд и настављају са припремама за старт сезоне. Сезона у А2 Регионалној лиги почиње 7.октобра у Загребу утакмицом против Медвешчака. Пре почетка сезоне у Регионалној лиги Црвена звезда ће учествовати у 2.колу квалификација за Лигу Шампиона.

Мишколц – Црвена звезда 10:13 (2:3, 0:3, 4:4, 4:3)

Херцег Нови, базен „Шквер“.

МИШКОЛЦ: Цома, Кузменко 2, Дори, Хорњак, Берта 1, Боувен 2, Вадовиц, Нађ, Јакоб 1, Нишић 2, Миличић, Халек 2, Лукач, Кошик. Тренер: Јожеф Шике.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов, Танкосић 3, Јовић, Бурсаћ, Шуберић, Илић, Његован 1, Тохољ, Николов, Танасковић 2, Стојановић 6, Асановић 1, Тодоровски, Ковачевић. Тренер: Дејан Савић

Повезане вести

Leave a Comment