Moja Crvena Zvezda
Važne vestiКошаркаНајновије

Донирај и покажи љубав према клубу!

ДОНИРАЈ И ДОМИНИРАЈ: 11. септембра – акција „200 из места“

Акција „Донирај и Доминирај“ је ушла у четврти месец свог постојања и организациона екипа је одлучила да за понедељак

11. септембар 2017. покрене мини-акцију донирања симболичних средстава, а све у сврху омасовљавања чланства.

200-iz-mesta-1-300x169.jpg

Наиме за 11. септембар се позивају сви стари и пре свега нови донатори да симболичном уплатом од свега 200 динара покушамо да побијемо рекорд од 37 донација у једном дану. Наравно, износ уплате је избор сваког донатора, али то у понедељак није толико битан податак колико сам број донатора. Циљ комплетне акције „Донирај и доминирај“ је скупљање што већег износа неопходног клубу за нормално функционисање. Ипак са обзиром да је коначан циљ акције омасовљавање чланства, онда је ово позив свима онима који немају превише новца да уплатом буду део ове лепе приче. Очекује се да клуб одреди минимални укупни износ на годишњем нивоу који ће аутоматски значити чланство. Чланске карте ће бити дефинисане од стране клуба и све чланове очекују одређени бенефити. Све и најмање донације ће се сабрати и бити приказане у табели донација.

Doniraj-i-dominiraj-300x300.jpg

Иначе у досадашњем току акције уплаћено је 701 донација. Завршно са јучерашњом уплатом „Удружења навијача ККЦЗ Бијељина“, укупно је сакупљено:

  • Динара: 2,178,945.60

  • Евра: 8,344.29

  • Долара: 1,361.76

  • Франака: 2,910.00

Сви они чији је укупан износ донација премашио 100.000 динара добили су потписане дресове играча из прошле сезоне, и са овом праксом биће настављено и у будућности. Клуб је се са друге стране обавезао да ће звездашку јавност извештавати о начину на који су средства трошена како би све протекло максимално транспарентно. У сарадњи са клубом одштампани су флајери који ће се слати широм Европе и Света. Тако су већ послати у Беч и Линц где ће волонтери поделити флајере по ресторанима, кафићима и осталим местима скупљања наше дијаспоре.

Дакле, још један позив свим Звездашима да 11.09.2017. године учествују у акцији. Овог дана неће бити битна висина износа, шта више пожељно је да буде управо симболична цифра од 200 динара. Више оваквих уплата у току године вам даје могућност чланства у клубу који волите. Детаљи око начина на који се може извршити уплата како у земљи тако и у иностранству, можете наћи на званичној страници КК Црвена звезда.

ДОНИРАЈ И ДОМИНИРАЈ – БУДИ И ТИ ЧЛАН КЛУБА!

Повезане вести

Leave a Comment