Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Перо Антић поново у Звезди!

Перо Антић

Некадашњи играч Црвене звезде Перо Антић, враћа се у црвено-бели дрес, пошто је у понедељак потписао једногодишњи уговор са актуелним шампионом АБА и КЛС лиге!

Некадашњи играч Црвене звезде Перо Антић, враћа се у црвено-бели дрес, пошто је у понедељак потписао једногодишњи уговор са актуелним шампионом АБА и КЛС лиге!!!

Македонски репрезентативац и троструки освајач Евролиге са екипама Олимпијакоса и Фенербахчеа, рођен је 29.јула 1982.године у Скопљу.

Велику каријеру коју је градио у европским оквирима освајајући трофеје Евролиге и наступајући за изузетно квалитетне тимове, обогатио је и играњем у НБА лиги, где је наступао за Атланта Хоксе током две сезоне.

Антић, који је висок 210 центиметара, успешно игра на две позиције: крилног центра и центра. Никада није крио и огромну приврженост Црвеној звезди за коју је наступао током две сезоне (2006 и 2007) и освојио и национални куп.

Антић, који је први македонски кошаркаш који је играо у НБА лиги, наступао је у Европи за бројне клубове: АЕК, Лукоил, Спартак, Олимпијакос, Фенербахче… са којим је прошлог лета освојио прву титулу у Евролиги за један турски клуб. Пре тога, играјући 2011 и 2012.године за Олимпијакос, био је важан „шраф“ у две узастопне евролигашке титуле клуба из Пиреја.

Прекаљени крилни центар је наступајући за репрезентацију Македоније 2011.године у Литванији био један од најзаслужнијих за историјски пласман и освојено 4.место на ЕП, на коме је убацивао скоро 12 поена уз 8.5 скокова по мечу.

Повратак Антића у вољени клуб, донеће црвено-белима велики квалитет, али и огромно искуство које је Антић сакупио градећи успешну каријеру у Европи и САД.

КК Црвена звезда мтс овом приликом изражава велику захвалност на разумевању господину Жељку Обрадовићу и КК Фенарбахче.

Перо, добро дошао у своју другу кућу – Црвену звезду!

Повезане вести

12 comments

oknarb сеп 11, 2017 at 23:52

дајте још једнохг брата грка или мозгова шта кошта да кошта

Reply
Mississauga сеп 11, 2017 at 23:30

Perooo ooooo…

Reply
Hadži Dragan сеп 11, 2017 at 21:59

Pero – Delijo ! :slavlje:

Reply
Nesa CZ сеп 11, 2017 at 20:03

Em je ekstra igrac em je veliki zvezdas…bravo

Reply
kovje сеп 11, 2017 at 19:52

eto najavio sam ga prije par dana extra pojacanje njegovih 15-20 minuta ce biti od ogromnog znacaja

Reply
Estrella Roja сеп 11, 2017 at 19:43

Kad bi mogli da menjamo Kešelja i Bjelicu za jednog pristojnog igrača na 4/3, he.
Odlično pojačanje, iskustvo i snaga nam je bila preko potrebno ispod reketa, posebno je dobro što Pero ima dobar šut sa distance. Vidim da su pojedini navijači razočarani i to mi nikako ne ulazi u glavu. Bio je dobar Obradoviću sa kojim je postao prvak Evrope a nama smetaju godine. Čudni smo mi ljudi ponekad. Dobro se vratio, Pero, i puno sreće u novom-starom dresu.

Reply
Pera сеп 12, 2017 at 06:29

Ajde priznaj sada večiti kritičaru da ovakav tim nisi ni sanjao na početku prelaznog roka. Sada puna podrška timu i mladom treneru. Ne zaboravite vredan, studiozan, uporan. Biće od njega novi vrhunski trener. Strance je posložio idealno. A da i Pera je stranac a srbin bovek. Jedva čekam zvanične utakmice da se razmašemo. Napravićemo možda i najbolji roster u istoriji kluba.

Reply
Estrella Roja сеп 12, 2017 at 09:44

Ne može bez Čovicevih svedoka, ha. I dalje smatram da je tandem JJ greška, makar Jovanović, a tek Keselj. Bilo bi idealno da Keselja i Bjelicu zamene pravi igrači. Nije loše, ali trener i ovi nedostaci mogu da budufatalni.

Reply
Србин са Космета сеп 12, 2017 at 16:03

За месец дана ћеш исте те играче(Кешеља и Антића) да дижеш у небеса и да тврдиш да си тачно знао да су они међу најбољима у нашој Звезди!

Reply
Loki сеп 12, 2017 at 11:05

Ja recimo nisam veciti kriticar, ali mislim da Pero vise nije igrac za ozbiljnu kosarku. On i u Feneru igrao rutinsko-penzionesrku kosarku…u odbrani jedino sto je radio bilo je zagradjivanje, nista blokade, nista uhvacene lopte…u napadu samo ako se izvuce van reketa i usamljen sutne trojku… Pod kosem skoro i ne igra, ledjima ne igra poodavno…a energetski jako lose stoji, sto za nasu ekipu, pogotova za mladje igrace, moze da bude velika smetnja! Kapa do zemlje za Paru kao zvezdasa, sto vazi i za Keselja, ali mislim da su apsolutno nepotrebno dovedeni u Zvezdu!
Takodje, neshvatljiva mi je prica sa Alimpijem kao trenerom!!! Neiskusan, nedokazani i nepoznati trener vodi ucesnika Evrolige!!! Kakav ce on recimo da bude autoritet za sudije i u KLS, a kamoli u ABA ligi ili u Evroligi!!?? Ili koji ce on autoritet da bude bas Peri Anticu koji je 5 godina stariji od Alimpija…ili onim Amerima…!?
Mozda ce Alimpije jednog dana da bude i vrhunski trener, ali tada kao vrhunski bi mogao da bude nas trener, a ne sada da pece zanat i uci se u Zvezdi kao prvi trener…

Reply
Pera сеп 12, 2017 at 22:04

Idemo redom. Pero Antić je tim od prošle sezone sam dobio vezavši nekoliko trojki. To što takvi igrači imaju u m… neki nemaju u glavi. Dalje trener nema autoritet. Ja nešto nisam primetio da je Radonja uz sve poštovanje imao to o čemu ti pričaš. Nisu se nešto sudije sklanjale kad se pomerao sa klupe. I zadnja stvar ja se recimo sećam ti možda ne kako je Žić kao neiskusan trener gurnut u ozbiljnu svetsku košarku direktno sa terena išamarao mnoga svetska imena tako da nijedna zlurada primedba ne pije vodu. Pokušaj da gledaš ovako klub je doveo na početku najtalentovanije malde igrače pa je onda poslagao strane igrače koji mogu da prave razliku na terenu a tome dodao i iskusne Zvezdaše što je pogodak jer niko se ne razgoropadi više nego kad je u svojoj kući. Poenta i glavna stvar je što će ovi iskusni da povuku i klince od kojih iskreno očekujem da bar trojica budu u narednim reprezentativnim akcijama. Malo li je. I još jednom ne sudite o sezoni unapred a nismo još odigrali nijednu zvaničnu utakmicu. Polako pustite ljude da rade i kvalitetno i studiozno i ne pritišćite ih jer že teren reći da li su dobro radili i odabrali. Prosto je neshvatljivo šta mi sebi dajemo za pravo. Mi sudimo bez dokaza i bez svedoka. Ja razumem da je nekim ljudima u krvi da su uvek protiv ali ne razumem da ako vole klub budu ikada protiv.

Reply
LA[K]I сеп 12, 2017 at 14:59

Lepo receno Estrella. Dosta ce znaciti svaki njegov minut na terenu. To je veliki igrac, sa ogromnim iskustvom. Covek je u prethodinh 6 godina osvojio 3 Evrolige i igrao u NBA, malo li je? Za njega potpisujem da ce biti vrhunsko pojacanje. Sto se Bjelice tice imao je prosle sezone i dobre i lose momente. Ove sezone primecujem da na pripremama pravi solidne rezultate. Sad pitanje je kako ce to biti na vrhunskom nivou, ali ja verujem da ce biti bolji nego prosle sezone. E sto se Keselja tice njega kao pojacanje mozes da iskritikujes, ali ja imam neki jak osecaj da ce on da pokida ove sezone! Vec 3-4 godine nije mnogo znacajne rezultate pravio u karijeri, ali kao da mi nesto govori da nas ove sezone ceka njegova eksplozija. Ma da bilo kako bilo tim je jako dobro skockan i mislim da ako ovi momci pokazu ono sto zaista mogu mislim da nas ocekuje odlicna sezona.

Reply

Leave a Comment