Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Крстичић – Све се боље осећам

Није постигао гол против Вождовца, није забележио ни асистенцију, али и поред тога, Ненад Крстичић је био можда и најбољи појединац првенствене утакмице против Вождовца.

У више наврата Крстичић је демонстрирао изванредну фудбалску технику, и атрактивним потезима дизао је публику на ноге. Наш фудбалер, међутим, у први план ставља тимску победу и освојена нова три бода.

— Било је тешко играти, падала је киша и трава са вештачком подлогом је била тешка, али важно је да смо успели да се изборимо са тим као екипа. Битно је да смо победили и да смо узели три бода. Ово је за нас тешко гостовање, знамо шта се десило прошле године, тако да нам је било битно да освојимо три бода — рекао је Крстичић.

Имао је прилику из слободног ударца, могао је да упише и асистенцију у ситуацији када је Дамјан Ле Талек шутирао преко гола…

— На крају је најважније да смо постигли два гола, а да нисмо примили ниједан. Наравно да ми је увек криво ако не искористим шансу да дам гол и када не асистирам, јер то је мој посао. Наместило се тако да сам морао да кренем у дриблинг, штета што се није завршило голом. Али, идемо даље, биће времена и за голове и за асистенције.

Када је стигао, Крстичић је и сам рекао да није потпуно спреман за 90 минута јаког темпа. Чини се да се и физичка спрема поправља.

— Задовољан сам, с обзиром на то да дуго ниcам играо. Сада сам већ одиграо три утакмице у недељу дана, полако се враћам у физичку форму. Фали ми још мало да будем у стању да играм 90 минута. Могао сам и да стизнем зубе, али мислим да је још увек боље да затражим измену пред крај, него да стојим на терену. Боље је за екипу да уђе неко дргуги, неко свежији — закључио је Крстичић.

Повезане вести

3 comments

Nolle Nolle сеп 19, 2017 at 11:55

Krsticic je igrac top klase kao i mali virtuoz sa loptom Radonjic.Svi igraci koji su dovedeni su prava pojacanja a vreme je da se Milojevicu ponudi ugovor na bar tri godine pa napad na LS !

Reply
Nesa CZ сеп 18, 2017 at 15:51

Krsticic je odlican fudbaler, on i Jovicic za sada po meni najbolja pojacanja…a vrlo brzo ce u tu grupu i Radonjic, fudbalski biser…

Reply
oknarb сеп 18, 2017 at 15:32

одлично појачање ,мислим да би се одлично допуњавао с ђуричићем .овој екипи треба три одлична појачања за нешто више

Reply

Leave a Comment