Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Време је за нове ствари

КК Црвена звезда мтс представиће дрес за сезону 2017/2018 на теренима на Малом Калемегдану. Клуб овом приликом позива све власнике сезонских улазница за наредну сезону да у уторак од 20 часова присуствује истинском спектаклу у режији Звезде и њеног новог спонзора, реномираног бренда – „Nike“.

Потпис уговора између КК Црвена звезда мтс и гиганта у прозиводњи спортске опреме „Nike“ снажно је одјекнуо. Нимало случајно јер је реч о потпису уговора између црвено-белих и најпознатијег бренда спортске опреме. Увелико су кренула нагађања како ће изгледати нови дрес, а великој армији навијача додатно је заголицала машту фантастична тренинг опрема коју су задужили првотимци Црвене звезде мтс у припремама за нову сезону. Коначно, дошло је време за оно право. У среду, 19.09.2017. од 20 часова на Звездиним теренима на Малом Калемегдану биће одржана промоција дреса који ће црвено-бели носити у борби на три фронта у сезони 2017/2018.

КК Црвена звезда мтс овим путем позива све власнике сезонских улазница да присуствују промоцији која ће се одржати међу зидинама Калемегдана под отвореним небом. Детаљно режиран спектакл сачуваћемо као тајну, али уз обећање да се спрема нешто до сада невиђено на овим просторима.

Звезда и „Nike“ вас зову, искористите своју погодност као власник сезонске улазнице за наредну сезону и будите део почетка стварања нове историје.

Повезане вести

Leave a Comment