Moja Crvena Zvezda
Архива

И кошаркашице наставиле низ победа

Женске секције нашег спортског друштва дефинитивно су најбољи представници нашег клуба ове сезоне. Након сјајних резултата одбојкашица, на које смо већ навикли, одличне резултате ове сезоне бележе и рукометашице и кошаркашице.

Кошаркашки клуб забележио је и шести тријумф у низу. Овога пута савладан је Студент, као што смо навикли, убедљиво 75:59 (23:15, 22:14, 14:16, 16:14).

Меч је почео прилично изједначено, да би крајем прве и почетком друге четвртине уследиле две фуриозне серије црвено-белих, које су донеле великих +16 на полувремену. У другом делу, виђено је рутинско одрађивање посла наших играчица, а и трећи и четврти период завршен је истоветно 16:14, трећи у корист гошћи, а четврти у корист нашег тима. Имале су наше играчице и више од 20 поена предности, али је на крају остало оних +16 са полувремена – 75:59.

Као и до сада, најбоље у нашој екипи биле су Ј. Каракашевић са 16 и Љ. Томашевић са 14 поена.

Ово је био шести убедљив тријумф у низу наших кошаркашица, који показује да су доста изнад нивоа овог такмичења, али ће им оно бити од великог значаја за стицање искуства и мечеве са много јачим тимовима који ће уз најбоље три екипе прве лиге наступати средином наредне године у Супер лиги.

Повезане вести

1 comment

ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 6, 2011 at 18:29

Bravo devojke!

Reply

Leave a Comment