Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Доналд: „Келн је фантастична екипа“

Нови тријумф Црвене звезде, овог пута у дерби мечу 11. кола Суперлиге против Војводине. Фудбалери Звезде постигли су два поготка, а подједнако је леп податак да поново нису примили ниједан гол.

– Тешка утакмица је иза нас, у првом полувремену смо изгубили доста лопти и зато смо морали да претрчимо много додатних километара. Ипак, постигли смо два гола и победили тако да не можемо да будемо незадовољни – рекао је Доналд.

Након три гола постигнута из слободног ударца, овог пута Звездин везиста уписао се у стрелце акцијом из игре.

– Пресрећан сам због сваког гола који постигнем. Данас сам видео одличну прилику да угрозим голмана. Истрчао сам, Боаћи је био смирен, приметио је да долазим и да сам потпуно слободан и упутио ми сјајну асистенцију. Није ми било тешко да спроведем лопту у мрежу. Можда звучи као клише, али заиста ми није битно ко постигне гол, најбитније је да Звезда побеђује. 

Изабранике Владана Милојевића у четвртак очекује меч у Лиги Европе против Келна.

– Они су фантастична екипа, имају доста искусних играча. Иако нису отворили сезону у најбољем маниру они су и даље екипа из Бундеслиге, а то довољно говори о њиховом квалитету. Припремамо се најбоље што можемо и фокусирани смо само на своју игру – поручио је Доналд.

Повезане вести

3 comments

kastiljo сеп 25, 2017 at 15:05

Keln je daleko od “fantasticne ekipe“….Fantasticna ekipa je Arsenal,dok je Keln ekipa na nivou Sparte iz Praga.Svakako da se NE SMEJU potceniti kao sto ih Vucelini mediji ciljano potcenjuju vec nedeljama unazad,sto da bi se umanjio eventualni uspeh Zvezde,sto da bi se preuvelicao potencijalni neuspeh…Treba jednostavno biti pametan,ne zaletati se,fakticki bi mogla pobedu doneti taktika protiv Sparte u revansu.Jedino sto malo brine pred ovaj duel je blagi pad forme,Boacija pre svih,koji kao da je mislima negde drugde,i Srnica koji je ocigledno preumoran.Mogao bi Miloje da proba sa formacijom iz revansa protiv Krasnodara,sa pojacanom sredinom.

Reply
oknarb сеп 25, 2017 at 13:31

милоја доведи у децембру алексу вукановића

Reply
dusan сеп 25, 2017 at 15:53

stvarno si umorio sa tim vukanovicem. miloje, nemoj da dovedes aleksu vukanovica!

Reply

Leave a Comment