Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеРегионална лига

Звезда и дефинитивно јача већ на почетку АБА лиге!

Црвена звезда је летње припреме одрадила у некомплетном саставу, како због повреда играча тако и због репрезентативних обавеза али и касног доласка последњих појачања.

Ипак, пред сам старт сезоне у реионалном такмичењу шеф струке Душан Алимпијевић моћи ће да рачуна на нешто комплетнији састав, а можда чак и потпуно комплетан.

„Проценили смо да је за Добрића боље да прескочи и турнир на Криту, да не бисмо ризиковали. Он ће бити спреман за почетак сезоне. Антић свакога дана показује врхунски професионализам и жељу да помогне клубу. Та енергија је за сваку похвалу. Он је сада у посебном програму и ради на кондицији, како би достигао жељени ниво. Лазић је још увек под знаком питања за прво коло, али и његова опоравак је у завршној фази“ изјавио је за „Журнал“ Алимпијевић.

Меч првог кола против Морнара игра се у недељу, 1. октобра, од 21 час у хали „Пионир“.

Повезане вести

2 comments

Pera сеп 28, 2017 at 21:19

Milojević je Alimpijeviću pokazao put. Imao je za sve plan i samo ga je sproveo na terenu. Svaka čast.

Reply
milos rankovic сеп 27, 2017 at 11:53

SRECNO VAM BILO IMA TU DOBRIH IGRACA ALI NISAM VELIKI OPTIMISTA ZA ABA LIGU CEMO DA SE BORIMO SA CEDEVITOM GROBLJEM BUDUCNOST I MORNAR MISLIM DA JE CEDEVITA TU U NAJBOLJEM POLOZAJU DA IMAMO BAR JEDNU PETICU SVE BI BILO DRUGACIJE EVRO LIGA PRICA ZA SEBE VEC ZA DVE NEDELJE U LITVANIJI BICE SVIMA JASNO KAKVI SMO KO GOD PRATI KOSARKU ZNA O CEMU PRICA FELDIN JE GORE POJACANJE OD ONOG TOPSONA OD PRE DVE GODINE DA SMO TU DOVELI BOLJEG SUTERA I CENTRA BILA BI DRUGA PRICA ROCASTI CE BITI DOBAR LESOR ISTO BORI SE OK JE LAZIC SAMO DA SE OPORAVI ANTIC MOZE PUNO DA POMOGNE AL OCEKUJEM OD DOBRICA DA BUDE BOLJI NEGO GUDURIC POKAZAO JE NA KRAJU SEZONE ODLICAN SUT ODBRANA OK TRCI U KONTRE ON JE PO MENI FAKTOR IZNENADJENJA OVE GODINE

Reply

Leave a Comment