Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Знамо коме посвећујемо победу

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић после утакмице у Келну изјавио је да је задовољан победом и ангажовањем својих играча.

У припреми утакмице рекли смо играчима све што смо знали о Келну и мислим да смо седобро припремили. Наш план је у првом полувремену текао изванредно. Можда смо могли у неколико ситуација боље да реагујемо и већ тада решимо утакмицу, али то се није десило. Већ у наставку је било теже, морали смо да издржимо страховити притисак, имали смо и среће али она прати храбре. Њихов тренер је покушао и променом формације, имали смо проблема али успели смо да одбранимо гол. Бундеслига је једно озбиљно такмичење и Келн игра много више тешких утакмица од нас. То је разлог њихове боље игре у другом делу, али не само то. Не заборавите да смо ми сезону почели 10. јуна, да многи наши играчи немају дане за одмор јер играју и за репрезентације. Све то долази на наплату и није било лако нападати у другом делу игре – рекао је Милојевић.

Звездин тренер је победу посветио генерацији која није имала среће да елиминише Келн 1989 године.

Победу посвећујемо генерацији која је 1989. године испала од Келна. Ми веома поштујемо историју и надам се да је и тим играчима сада макар мало лакше. Захвалио бих се и нашим навијачима који су поново показали колику нам снагу дају, и показали су да су пмалициозна питања о њиховом понашању потпуно сувишна и непотребна. Много хвала и њима.

Милојевић не жели да се бави калкулацијама у групи Х.

Нама је примарни циљ био да уђемо у Лигу Европе. Зато и не гледам табелу сада, сваку утакмицу играћемо колико можемо не оптерећујући се бодовима – рекао је Владан Милојевић после утакмице.

Повезане вести

5 comments

Dejan сеп 29, 2017 at 15:49

Svaka cast!!!

Reply
dusan сеп 29, 2017 at 15:48

ALAL VERA ALAL VERA!!!!

Reply
oknarb сеп 29, 2017 at 12:37

нека неко обијасни да ли ако играч добије жути картон у двије узастопне утакмице у лиги европе не може играти следећу ?и колико клуб добије новца за побиједу у једној утакмици и да ли више за побиједу у гостима?

Reply
Hadži Dragan сеп 29, 2017 at 09:18

Bravo Miloje, bravo Aranđelovčanin moj, samo nastavi tako.

Reply
zvezdas сеп 29, 2017 at 00:52

Odusevljava me covek svakom novom izjavom,nema sta da se kaze mnogo zaista…zaista mi sve ovo jos uvek deluje nerealno,nadam se da ce da prica traje bar do ranog proleca ali i da ne vec su debelo premasili moja ocekivanja tako da samo neka melju 🙂

Reply

Leave a Comment