Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоЕвропска такмичењаНајновије

Пораз ватерполиста у првом мечу квалификација

Ватерполисти Црвене звезде поражени су у првом мечу квалификационог турнира за Лигу шампиона од домаћина Орадее, 6:3.

Румуни су повели након три минута игре преко Иштвана Саба, са играчем више, а Огњен Стојановић пропустио прилику са петерца да поравна резултат, што је казнио Ванчик. Танасковић је на уласку у последњих шездесет секунди прве четвртине погодио за 2:1.

Тохољ је у другом периоду искористио играча више за 2:2, али су црвено-бели примили два гола у два напада, за тридесет секунди, поново су погађали Сабо и Ванчик. У трећој четвртини је и решен сусрет, Звезда није успела да савлада Гојка Пијетловића, а на другој страни Коста је савладао Добожанова за 5:2.

У последњој четвртини је било више искључења него голова. Ванчић је трећим головом потврдио победу Орадее на 2:30 до краја меча, а коначних 6:3 поставио је Александар Његован.

У другом мечу групе, Синтез из Казања је савладао Вуљагмени (10:7). Црвено-бели сутра од 17 часова играју против Синтеза, у пресудном мечу на турниру, како се испоставило.

ORAОрадеа              6:3

(2:1, 2:1, 1:0, 1:1)

CZVЦрвена звезда

Орадеа, Олимпијски базен „Јоан Александреску“. Судије: Бендер (Немачка), Галиндо (Шпанија). Искључења: Орадеа 10, Црвена звезда 10 минута. Петерци: Орадеа, Црвена звезда 1(0).

ОРАДЕА: Пијетловић, Ванчик 3, Добре, Ченк, И.Сабо 2, Р.Сабо, Рока, Ковач, Ђеђелифи, Ђорђеску, Коста 1, Илисие, Гаврис. Тренер: Калмар Кадар.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов, Танкосић, Јовић, Бурсаћ, Шуберић, Радовић, Његован 1, Тохољ 1, Николов, Танасковић 1, Огњеновић, Асановић, Тодоровски. Тренер: Дејан Савић.

Повезане вести

1 comment

rene artoa сеп 30, 2017 at 01:07

Samo napred nije jos gotovo.

Reply

Leave a Comment