Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Прва шампионска титула црвено-белих у картингу!

Први пут у историји Црвене звезде, освојена је шампионска титула у картинг шампионату! Последње две трке шампионата Србије у дисциплини картинг одржане су у Београду на стази Ада Хуја.

После дебитантске сезоне у 2016. години, где смо укупно заузели треће место, већ у другој години Црвена звезда је подигла пехар за најбољи клуб у Србији за 2017. годину. За то су заслужни такмичари који су доносили вредне бодове за клуб па кренимо редом.

У класи 1 Богатиновски Петар је доминантном вожњом током целе сезоне „лако“ стигао до наслова првака државе, а последње две трке су му послужиле да само потврди титулу. Он је после пол позиције победио у обе трке и заслужено освојио шампионску титулу.

У класи 2 Тешевић Игор је после два друга места у последњем тркачком викенду сезоне, морао да се задовољи вицешампионском титулом.

У класи 3 Тошић Никола и Матеја Солдат, иначе два клупска друга, борили су се за наслов првака до последње трке. Никола је кренуо викенд у бољем расположењу, са пол позицијом и обарањем рекорда стазе, неочекивано лако стигао да обе победе у обе трке и он је тај који је подигао шампионски пехар, док је Матеја морао да се задовољи насловом вицешампиона.

АКСК Црвена звезда се још једном захваљује свим такмичарима који су допринели освајању историјске титуле за наш клуб, као и свим члановима управе која је још једном показала да зна како се бирају најбољи.

До следеће сезоне и нових победа АКСК Црвена звезда вас срдачно поздравља!

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Goran окт 3, 2017 at 18:10

Bravo momci! Dominacija u svim mogucim sportovima najjaceg SD na Balkanu samo naka se nastavi…

Reply

Leave a Comment