Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Црвена звезда мтс дочекује Мега Бемакс

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у утакмици 2.кола АБА лиге јтд екипу Мега Бемакса. Меч у дворани „Александар Николић“ игра се у среду од 21 сат, директан пренос на ТВ Аренаспорт.

Кошаркаши Црвене звезде мтс након доброг почетка сезоне, и уводне победе над екипом Морнара, окрећу се новим изазовима, и улазе у ритам среда-недеља који ће трајати до краја октобра.

Наредни противник у АБА лиги јтд је екипа Мега Бемакса, која у среду гостује у дворани „Александар Николић“.

Добро познати противник црвено-белима, долази у Београд у измењеном саставу, и након такође доброг почетка сезоне и победе над екипом Цибоне у дворани „Пинки“ у Сремској Митровици.

Тренер Црвене звезде мтс Душан Алимпијевић:
Тим који је доживео велику реконструкцију током лета, али је задржао исти стил играња. Мега је екипа са пуно енергије и потенцијала. Већ улазимо у режим играња утакмица на свака 3 дана. Зато сви морају да буду спремни на нове задатке и нове обавезе које долазе са новим противницима. Очекујем да одиграмо врло мотивисано као и на старту, али без притиска који је донела прва утакмица. Такође, очекујем да напредујемо из утакмице у утакмицу. Што се тиче играчког састава, осим Бранка Лазића, који се још увек опоравља од повреде, сви остали играчи конкуришу за састав – рекао је тренер црвено-белих Душан Алимпијевић.

Немања Дангубић:
Очекује нас утакмица и противник кога добро познајемо, и поред чињенице да је Мега значајно изменила играчки састав, као и ми. Ипак, желимо да одиграмо још једну добру утакмицу, мотивисано и да дођемо до нове победе, пред серију мечева које нас очекују у октобру и у АБА и у Евролиги. Позивам навијаче да поново дођу у великом броју и пруже нам подршку у овој важној утакмици – рекао је Дангубић.

Утакмица Црвена звезда мтс – Мега Бемакс игра се у среду од 21 сат, за овај меч појединачне карте ће се продавати на благајнама дворане „Александар Николић“.

Меч ће директно преносити ТВ Аренаспорт.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment