Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Звезда и “Huawei“ – најбољи уз најбоље

Светски лидер у телекомуникационој индустрији компанија “Huawei“, постала је званични партнер КК Црвена звезда мтс. Уговор о сарадњи потписан је на годину дана.

КК Црвена звезда мтс добио је капитално појачање. Светски лидер у телекомуникационој индустрији “Huawei“ постала је званични партнер првака АБА лиге, првенства Србије и освајача домаћег Купа. На тај начин још једном је стигла признање за вредан и успешан рад клуба са Малог Калемегдана и доказано да бренд КК Црвена звезда превазилази регионалне оквире.

Сама чињеница да је компанија “Huawei“, која има дугу традицију улагања у спорт, изабрала КК Црвена звезда мтс за свог партнера у Србији говори много о томе како Звезда представља регион у Евролиги и обостраној жељи да најбољи иду уз најбоље. Посебну привилегију представља чињеница да је Црвена звезда мтс први кошаркашки клуб са којим је компанија “Huawei“ успоставила сарадњу.

Окупљеним медијима у конференцијској хали Звездиног партнера хотела ’’Crown Plaza’’ обратио се председник КК Црвена звезда мтс Небојша Човић.

Велико ми је задовољство да смо се окупили са разлогом потписивања уговора између КК Црвена звезда мтс и компаније “Huawei“ која је светски лидер у области телекомуникација. Када клуб потписује са таквим светским лидером уговор, то онда говори да смо на правом путу као учесник Евролиге који представља достојно свој град и државу. Треба рећи да смо ми први кошаркашки клуб на глобалном нивоу који потписује уговор са компанијом “Huawei“. Знате и сами уз какве све спортске гиганте стоји компанија “Huawei“ и у толико нам је драже што смо ми први који кошаркашки клуб са којима су остварили сарадњу.

Трудићемо се да у нашем пословању копирамо одређене сегменте њиховог деловања као компаније која из године у годину све више расте и да ми као клуб, колико то можемо, пратимо трендове и да све више растемо и примењујемо све више светске стандарде. Још једном се захваљујем компанији “Huawei“ на поверењу и очекујем да сарадња буде успешна и плодна у новој сезони у коју је КК Црвена звезда мтс ушла са новим тимом, али са старим амбицијама – истакао је Човић.

Уочи протоколарног потписивања уговора реч је имао и регионални директор компаније “Huawei“ Џек Веи.

Од када смо дошли у Србију пре 12 година, свакодневно склапамо дугорочна пријатељства. Разлог зашто смо изабрали баш Црвену звезду је то што је она светски познат клуб. Звезда представља лидера у региону и ту препознајемо сличност са нашом компанијом. Верујем у сарадњу са Црвеном звездом и мислим да заједно можемо да обогатимо животе људи у Србији – рекао је Веи.

Након потписивања уговора, председник Црвене звезде Небојша Човић уручио је прикладан поклон регионалном директору компаније “Huawei“ Џек Веиу. То је био Звездин дрес са бројем 1 који је јасно симболизовао почетак сарадање између најуспешније светске телекомуникационе компаније и најбољег кошаркашког клуба у региону.

Слоган “Huawei“ комапаније гласи ’’Make it possible’’, а Црвена звезда мтс годинама наизглед немогуће ствари чини могућим. Верујемо да ће се тако и наставити, сада када су два светски призната бренда у истом тиму.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

РУК окт 4, 2017 at 12:17

Или Краун Плаза? Некада смо се смејали хрватима због такве праксе…

Reply
голдман1389 окт 3, 2017 at 21:54

Честитке за успешну сарадњу.
Интересује ме због чега се све више меша ћирилица и латиница. Некада смо се смејали, кад неко измешају та два писма, а данас је то стандард. Зар није могуће да се компанија „Хуавеи“ испише ћирилицом?

Reply

Leave a Comment