Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Евролига представила Звезду (ВИДЕО)

У интересантном троминутном видео запису Евролига је представила нови тим КК Црвена звезда мтс. Тренер Душан Алимпијевић, капитен Бранко Лазић и повратник у црвено-бели дрес Перо Антић изнели су утиске пред почетак најјачег европског такмичења.

Остало је десет дана до почетка Евролиге. КК Црвена звезда мтс ће у првом колу најјачег европског такмичења гостовати Жалгирису, а до тада црвено-беле чекају велики изазови. Већ у среду Звезда ће покушати да оствари другу победу у АБА лиги у окршају са екипом Мега Бемакс у дворани “Александар Николић“.

Како се често чује из табора црвено-белих, они ће ићи степеник по степеник, а сваки следећи меч је најважнији. Важан предуслов за остварење зацртаних амбиција је подршка навијача. КК Црвена звезда мтс подсећа да се сезонске карте налазе у продаји до 15. октобра, односно пет дана уочи прве утакмице коју ће црвено-бели кошаркаши играти у Евролиги. Звезда ће 20. октобра дочекати Барселону у дворани “Александар Николић“, а познато је да интересовање за мечеве црвено-белих у најјачем европском такмичењу превазилази капацитете те дворане.

Куповином сезонских улазница обезбеђујете место у дворани и за меч против шпанског гиганта, као и за још 14 гарантованих евролигашких спектакла, као и све утакмице на домаћем терену у АБА лиги и Суперлиги Србије. И то није све од привилегија.

А, до наредних мечева Црвене звезде у АБА лиги и најјелитнијем европском такмичењу, “загрејте“ се уз интересантно представљање Црвене звезде мтс од стране Евролиге. У троминутном видео запису говорили су тренер Душан Алимпијевић, капитен Бранко Лазић и повратник у редове црвено-белих Перо Антић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment