Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаРепрезентација

Свечани пријем за Бојану Миленковић

Одбојкашки клуб Црвена звезда организовао је свечани пријем у трофејној сали клуба за Бојану Миленковић, која је са репрезентацијом Србије освојила златну медаљу на Европском првенству у Бакуу.

Свечаном пријему присуствовали су Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда, Дејан Бојовић, спортски директор, Синиша Пантовић, тим менаџер, Зоран Аврамовић, директор Црвена звезда маркетинга, стручни штаб и сениорска екипа, као и најталентованије одбојкашице, пионирке, кадеткиње и јуниорке црвено-белих.

Том приликом Ана Аврамовић, генерални директор клуба, је уручила Миленковићевој цвеће и награду, а Зоран Аврамовић, директор Црвена звезда маркетинга јој је предао специјални колаж „Бојана – Наше злато!“.

Захвалила бих се свима који су учествовали у организацији овог пријема. Заиста су ме пријатно и лепо изненадили. Захвалила бих се и свим девојкама што су издвојиле слободно време да дођу данас и подрже ме. Сигурна сам и надам се да ће и убудуће бити повода за овакве догађаје и славље. И стварно је веома лепо бити поново у свом клубу и видети све после дужег времена – изјавила је златна одбојкашица Бојана Миленковић.

Уследила је заједничка фотографија за успомену, а потом су одбојкашице наставиле дружење уз торту.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment