Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Јутарњи рад у теретани

Фудбалере Црвене звезде овог јутра дочекало је изузетно хладно и кишовито време. Зато су црвено-бели искористили одличне услове које имају у Термама Чатеж и јутарњи тренинг одрадили у теретани.

Изабраници Владана Милојевића радили су под надзором асистента шефа струке Владимира Јанковића. Уводни део тренинга био је посвећем загревању у ограниченом простору са специфичним покретима за фудбалере. Потом се прешло на вежбе мобилизације, које су јако битне за покретљивост свих зглобова. За крај првог тренинга данас наши фудбалери радили су вежбе са гумом за јачање мускулатуре ногу и прегибача у зглобу кука.

– Јутрос смо имали уводни тренинг у дан, радило се у теретани вежбе разгибавања и јачања што је пријало екипи. Имамо довољну свежину у тиму, радимо пуном паром и спремамо се за наставак првенства. Већ сада у Куп утакмици против Динама надам се да ће нас неколико млађих играча добити шансу да се у што бољем светлу покажемо у првом тиму – рекао је Иван Илић. 

Млади Илић је већ други пут на припремама са првим тимом. 

– Много ми значи прилила да учим од својих искуснијих саиграча. Трудим се на сваком тренингу, увек дајем све од себе, радим и чекам своју шансу. Већ су ми старији саиграчи причали да су услови у Термама Чатеж феноменални, а сада сам се и сам уверио. Имамо базене, сауне и све што нам је неоходно за релаксацију, као и одличне терене – поручио је Илић.

Повезане вести

Leave a Comment