Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бабић – Сваким даном све спремнији

Фудбалери Црвене звезде претходна четири дана провели су на мини припремама у Термама Чатеж. Штопер Срђан Бабић истакао је да је екипи пријао рад у Словенији пред мечеве који их очекују.

– Последњи тренинг који смо одрадили на овим приремама био је напоран, радили смо готово два сата. Данас смо преподне били слободни, за разлику од осталих дана када смо имали по два тренинга. Радили смо заиста одлично и пуним интензитетом сваког дана и слободно јутро нам је пријало да се одморимо. По повратку у Београд настављамо где смо овде стали, спремамо се за наредне мечеве. Током припрема смо имали фантастичне услове и могли смо несметано да испунимо на тренинзима све задатке које је шеф постављао пред нас. Сваким даном смо све спремнији за наредне утакмице – рекао је Бабић.

Читава експедиција Црвене звезде уживала је у боравку у Термама Чатеж.

– Ја сам први пут овде и одушевљен сам оним што је дочекало моју екипу, имамо и више него што нам треба. После напорних тренинга имамо све услове за опоравак, ту су базени, спа центар, теретана, све што је једном професионалном спортисти неопходно.

Црвена звезда отпочиње такмичење у Купу Србије ове среде утакмицом против Дианам из Врања на свом терену.

– Динамо је одлична екипа, првопласирана у другој лиги тако да утакмица неће бити нимало наивна. Ми ћемо, као и на сваки меч до сада, изаћи да победимо и верујем да ћемо оправдати улогу фаворита – поручио је Бабић.

 

Повезане вести

Leave a Comment