Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Добрић: Имамо одличан спој младости и искуства

У интервјуу за ККЦЗ ТВ, првотимац Црвене звезде мтс Огњен Добрић говорио је о новој сезони и амбицијама клуба. Потенцирао је значај искуснијих саиграча за Звездин млади тим и добар рад под надзором тренера Душана Алимпијевића и његових помоћника.

Кошаркаши Црвене звезде мтс успешно су започели нову сезону. Нови тим црвено-белих уписао је две победе на почетку АБА лиге и “штиклирао“ прве две препреке у сезони. Пред Звездом је и прво гостовање и то у Љубљани где их дочекује екипа Олимпије.

Један од староседелаца у екипи је Огњен Добрић. Млади бек Црвене звезде доживео је пуну афирмацију у протеклој сезони када је био и МВП финала домаћег првенства. Добрић је прави продукт Звездине школе. Почео је у млађим категоријама црвено-белих са којима је бележио велике успехе и учествовао на Фајнал Ејту Евролиге, а потом преко развојног тима ФМП-а дошао до првог тима Црвене звезде и испунио дечачки сан.

Сада има нову улогу. Да младим саиграчима пренесе стечено евролигашко искуство и да под надзором тренера Душана Алимпијевића и његових помоћника направи додатан искорак. Како и сам истиче, много учи од искуснијих саиграча – Милка Бјелице, Пере Антића, Марка Кешеља, Тејлора Рочестија и Џејмса Фелдина. Интервју са Огњеном Добрићем можете погледати на заваничном Јутјуб каналу КК Црвена звезда мтс:

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Србин са Космета окт 10, 2017 at 13:18

Само тако настави Огњене,биће ово Твоја сезона!

Reply

Leave a Comment