Moja Crvena Zvezda
Архива

Просинечки – Растанак са Зиројевићем

Шеф стручног штаба ФК Црвена звезда Роберт Просинечки је после споразумног раскида уговора између Црвене звезде и Срђана Зиројевића рекао:

Истина је да Срђан више неће бити члан мог стручног штаба. Дошло је до споразумног раскида уговора. Разлог раскида сарадње није стручност јер она код Зиројевића никада није била спорна, нити сам ја у то сумњао, већ превелика одсутност нашег кондиционог тренера током сезоне. Срђан је кад је долазио на Маракану напоменуо да ће имати семинаре који су му важни и на које мора да иде, али нисмо очекивали да ће их бити у оволиком броју као до сада. Са друге стране нама је он потребан сваки дан и зато је боље растати се него посао остављати недовршеним. Одлука је донешена кроз разговор са Зиројевићем који је истакао да не може да се одрекне својих приватно-пословних обавеза, односно семинара. Као шеф штаба ја одговарам за сваког појединца у њему и зато је важно знати да је ова одлука моја – казао је Звездин тренер, Роберт Просинечки.

Нико из ФК Црвена звезда убудуће неће коментарисати ову тему, после шефа стручног штаба.

Повезане вести

74 comments

Dragan Prelević јан 14, 2012 at 20:58

Veliki šefe još jedno bi želeo da mi odgovoriš šta treba golman da uradi da bi gasmenili.Pogledaj gol sa poslednje utakmice kako je pao a takvih je 80 % u ovom prvenstvu.svaki centrašut u naš šesnajesrerac je 95%gol gde je tu golman.Sećaš se dok si bio golman kad golman vrisne # Moja # ko je smeo da izađe ispred njega a on ne sme da izađe 2 metra od golmanske linije.Takav je bio i prethodnik koliko golova u evropi smo primili ne od ranije već od kad si ti došao.Pitam te zašto naši pioniri.kadeti.juniori golmani su reprezetatinog kvaliteta a kad dođu u prvi tim izgube se; primer Dmitrović reprezetativni golman gde je sada – je 4-ti golman golmani omladinci sada su reprezativci a kakva ih sudbina čeka da se izgube kad ih prebacite u prvi tim.Postavljaš li sebe pitanje kakvu školu golmana imaš ti sad imali tu njihove krivice,menjah kondicionog trenera pokušaj sa školom golmana.Stvorio si najbolju igru,Zvezda od tvog vremena nije ovako igrala i nemoj da to upropastiš.Pozdravljam te sa željom da budešnajbolji trener u zvezdi svih vremena.

Reply
Djolle нов 8, 2011 at 11:44

Iako se slažem da je to idealna trojka, budi realan molim te – Jugović neće u Zvezdu, sam je to rekao, prilika da on dođe je propuštena ranije, Džajić ne može zbog ove hajke na njega a jedino je realno da Prosenički za trenera, a to se i desava 😀

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 8, 2011 at 12:20

Југа је рекао да неће тренутно јер би било глупо да је у свакој управи. И имао је идеју да свако ко је у управном одбору треба да уђе са новцем у тај управни одбор, није он искључио скори повратак, само му било глупо да се меша овима, а и био је у прошлом. А Џази може као почасни Председник и да се за све пита

Reply
Nikola Studen нов 8, 2011 at 01:29

Zvezdasi.
Robi je LEGENDA naseg kluba i zasluzuje i mnogo visu funkciju u Zvezdi i on treba i mora da ostane ali sto se tice ovih drugih koji u nasem klubu vide samo korist koji nisu ostavili apsolutno nikakav (pozitivan) trag, koji ne zasluzuju ni da im se ime ovde spomene braco moja vi koji volite Zvezdu vreme je da u nasem klubu PUSTIMO VODU inace ce oni to uraditi nasoj Zvezdi.

Reply
van basten нов 8, 2011 at 00:20

sta se digla tolika prasina oko kondicionog trenera kojeg nam je poslao stojic.znaci ako ga je oterao robi to je ok,a ako ga je oterao adzic to nije dobro.zamislimo da je sportski direktor jugovic umesto adzica i da se ovo desilo svi bi stali na stranu jugovica zato sto adzic ide svima na zivce.sto se mene tice nevaljaju ni kondicioni ni sportski dir.evidentno je da su igraci lose pripremljeni i ako je uvek odsutan treba da ide,primice ga stojic nazad.sto se tice antipaticnog adzica ko zna da li se i koliko on uopste pita.ne secam se neke burne reakcije na otkaz pizonu.kad je to pregurao i ovo ce,pogotovo ako ima jaka ledja.sve u svemu ne pise mu se dobro,i on to zna,nervozan je,zaostajemo cetiri boda,nismo ubedljivi,prvenstvo visi o koncu.sve ce se znati posle derbija,a ovi sto mu cuvaju ledja ako su toliko jaki neka obezbede tri boda.

Reply
Бане нов 8, 2011 at 09:04

Никако није добро и неће по Звезду бити добро, ако је Зиројевић отишао искључиво због сукоба са Аџићем.

Како то да до сада ником нису сметали његови семинари и одсуство са посла???

Reply
MILAN KG нов 8, 2011 at 00:14

sta se cudite za komentare na sajtu kluba oni sami postavljaju te komentare kad na primer kazu pitajte prosineckog oni sami pisu i pitanja i odgovore a kao fora kazu dobicete odgovore za par dana samo neka se nastavi sa ovom upravom i podrskom prosineckom necemo daleko stici nije prosinecki murinjo pa da mu se toliko veruje dosao je da se uci na zvezdi kao djurovski,janevski,jankovic… zato smo tu gde smo nije ova uprava ni prosinecki bogom dana da vodi klub tri godine su u kubu sta sno postigli?! borimo se za drugo mesto do poslednjeg kola o tituli mozemo samo da mastamo u evropi smo smesni i jadni jedva izbacimo gruzijski tim a to se predstavi kao da vsmo izbacili real posle das odere slavija iz praga pa slovan bratislava i sada ren sve evropski velikani kad vecina navijaca simpatizera pocne realno da gleda na stvari bice nam lakse da prihvatimo da je od kluba ostalo ime stadion i navijaci i nista vise nazalost ne treba se stalno vracati na bari i tokio to je bilo treba se secati to su nasi najveci trofeji ali se trebamo okrenuti sadasnjosti i buducnosti a ne da se stalno vracamo u proslost pa i notingem forest je bio prvak evrope a pogledajte gde je sada plasim se ako se ovako nastavi ne dozivimo sudbinu notingema ne mislim da ne daj boze ispadnemo iz lige kao oni nego da ce mo potpuno nestati sa evropske scene sto sv vec i desava svake godine ispadamo u avgustu a zvezda bez evrope nije zvezda za svaki neuspeh uprava ima dezurnog krivca deda toleta sudije a zasto se oni sami zapitaju da li su sami krivi lukici adzic od kad su dosli sta su postigli?! zaludjuju sa pricama o GASPROMU ko jos u to veruje to je jedno veliko nista dovode neke krseve tipa mugosa,slavoljuba djordjevica,ignjatijevica,reljica,trifunovica,onog lika iz pazara bojana djordjevica ,jeremica,mezengu,savija,borhu, petkovica,kovacevica… mozda sam nekoga zaboravio UPORAVA NAPOLJE!!!!!!!!!!!!!!.

Reply
Dusan81 нов 7, 2011 at 23:49

Ovih dana kad ugrabim slobodnog vremena idem u klub malo da vidim sta se desava , posto provereno znam da nisu svi clanovi uprave zadovoljni ovom situacijom(4 sata se razgovaralo danas iza zatvorenih vrata). Adzu ,g….. debelo, niko nije video vec dugo da slobodno seta , krije se kao zmija…

Reply
Милан нов 8, 2011 at 00:01

Слажем се са тобом да треба да се оде на стадион или испред али никако појединачно јер ће тада причати да си плаћеник који жели да урушава клуб.Треба овде на овоме сајту да се покрене иницијатива о окупљању испред стадиона па ако нас се окупи пар хиљада онда да видимо шта ће рећи…А не да седимо мирно као код претходне управе и скрштених руку гледамо како нам клуб пропада.АЏИЋУ ОДЛАЗИ!

Reply
Dusan81 нов 8, 2011 at 00:22

Nisi me mozda razumeo , necu da odem tamo i pricam ovo sto pisem ovde , vec se uvuces tamo i saznas jos koliko ce ovi biti u klubu posto ocigledno nemaju vecinu podrske svih clanova uprave , saznas prave informacije koje cu podeliti sa vama ovde . Ukoliko odes tamo sa ovim stavom , koji pisem vec par dana, budi siguran da odmah sa vrata mozes da se vratis kuci , jednostavno zelim da saznam stvarno stanje posto izgleda dug raste … nama se mazu oci i ukoliko ne osvojimo titulu ove godine mislim da nam preti katanac !

Reply
Милан нов 8, 2011 at 01:01

ОК чекамо извештај…:-)

Reply
Brigate нов 7, 2011 at 23:13

Partizan mora pasti 26.11.2011.. Nepadne li Partizan,treba onda da idu Adzic,Vesic a pogotovo Prosinecki.. Prosinecki podrzavali smo te koliko smo mogli i pazili ali ovaj put nesmes da pogresis,Sto si kiksao,kiksao si.. Pod svaku cenu moramo ih pobediti jer opet ce imati +4 a to je mnogo.. Jos Zvezda posle Partizana ima 2 teska kola

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 8, 2011 at 00:26

Кога би ти Кристића за тренера? Роби има одличне резултате када погледаш са киме ради, и ови у управи и ови на терену су озбиљни аматери, па ако Роберт успе да неког од њих исцима да изађу из своје просечности супер, а успео је да од везара направи играче…

Reply
Brigate нов 8, 2011 at 00:43

Ma sta radi dobro Robi? Reci mi samo sta je uradio? Reci mi jednu stvar sta je uradio za zvezdu da je dobro? Jel ti znas da Robi za sada ima 23 osvojana boda od ukupno 30,dok je Kristic imao 24 u ovom delu godine..
Ja stvarno ne kontam zasto ogromna podrska Robiju i pravljenje Murinja od njega kada covek nista ali bas nista nije uradio za Zvezdu za sada..

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 8, 2011 at 06:25

Sve mi je jasno, nemam sta da ti objasnjavam. Robi ostaje, svi vi mozete da idete.

Reply
Милан нов 7, 2011 at 22:58

Пробајте да оставите коментар на званичном сајту ФК-а а притом да критикујете дебело крме или управу па да видите да ли ће администратори да објаве вест.Нормално да неће!Пробао сам у последњих 15-ак дана али не иде.Исто тако нису хтели да објављују коментаре и када је Козић био у Звезди…И знамо како је тај Козић оставио клуб,а чини ми се да је он мало дате за овог коцкара који зеза све од реда,а Лукић га подржава и стоји иза њега.

Reply
Dalibor нов 7, 2011 at 23:09

Probao sam i ja to brate već nekoliko puta ali neće da objave ni meni kao što verujem da ih ima još ohoho. Ali ne samo za Adžića, probaj da kritikuješ Lukića, Robija, Delije pa čak ne možeš ni sve igrače kao što su Vešović, Borha i Evandro. Nema šanse, Ok igrači kao i Robi nekad jesu nekad nisu za kritiku, zavisi od tekme ali ovi su bogom dani.

Reply
Милан нов 7, 2011 at 23:27

Ја сам решио да им шаљем коментаре на сваких сат времена:).Па не мора да их објаве али макар има да их читају и надам се да ће схватити шта прави и искрени навијачи мисле о трнутном стању клубу…

Reply
Dalibor нов 7, 2011 at 22:52

Ok. Robi je izašao i rekao da on stoji iza ovoga. Bravo! Konačno neko u Zvezdi ko preuzima odgovornost. Drugo to je i njegov posao da vodi stručni štab i da odgovara za njega, ako je mislio da je to problem onda ok. Jer očigledno problem postoji i treba ga rešavati ali da li je to baš to rešenje ostaje da se vidi, sad znamo ko je odgovoran za ovaj potez. E sad Robi je preuzeo odgovornost za svoj deo posla, a šta je sa Lukićem? Jel i on spreman da preuzme odgovornost za svoj deo posla? A to je ostatak uprave ,a pre svega mislim na sportskog direktora. On je njegova odgovornost. Da li je ovo tim koji treba zvezda da im? Naravno da ne( svaka čast pojedincima). Da li je Adžić povlačio dobre poteze? Naravno da ne, jer da jeste ne bismo imali ovakav krš tim. Znači i tu postoji problem. Pa što ga onda gospodine Lukiću ne rešavaš?

Reply
marko нов 7, 2011 at 22:49

Mislim da istinu nikada necemo saznati.Sta mislite o ovome napadacu st pominju da dolazi? http://www.smedia.rs/sport/vest/54326/ivan-santini-fk-zadar-fk-crvena-zvezda-Najbolji-napadac-Hrvatske-stize-na-Marakanu-VIDEO.html?

Reply
alex86 нов 7, 2011 at 23:07

Marko nemoj da me shvatis pogresno,ali ja sam za ovu pricu cuo jos pre 5-6 dana.Evo i kako u Zurnalu je izasao tekst o Trifunovicu
http://www.zurnal.rs/2011/11/03/trifunovic-blizi-bunjodkoru-nego-zvezdi/index.html.U ovom tekstu ne pise nista,ali u jednom komentaru je neki lik napisao da je navodno Zvezda zainteresovana za ovog igraca.Jos od tada sam u dilemi da li da to ovde objavim, jer ne bih pustam ne proverene price,jer mislim da je to jos jedna Adziceva laz.Inace ovaj Santini je po mom skromnom misljenju dobar igrac,barem na osnovu ovog video snimka i po meni bi bio pravo pojacanje,jer ima sve karakteristike sto trazi Robi od novog napadaca,ali ponavljam ja mislim da od toga nece biti nista,kako da nesto pozitivno ocekujem od Adzica posle svega!!!

Reply
marko нов 7, 2011 at 23:48

U pravu si.I ja sam cuo za tu pricu prije 5-6 dana mislim da je neko ovde pisao i na njegovom klipu na youtube ima komantar „dolazo u zvezdi provereno “ nzn ni ja sta vise da mislim.

Reply
delija86 нов 8, 2011 at 08:28

Marko cim vidis u tekstu da se negde pominje cifra od 1.000.000e mozes slobodno da zaboravis na tog igraca,to ti je moj savet i za buduci prelazni rok

Reply
marko нов 8, 2011 at 09:48

znam ja to,ali znas onu praksu jedno 200 000 i onda procenat od sledece prodaje,jedino tako mozemo kupiti igrce od milion :))

ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 7, 2011 at 22:20

Очекивао сам да се штекују иза имена и ауторитета Роберта Просинечког, али то их неће спасити. Сада је Владан Лукић доказао да је најобичнија вуна од човека, и не би ме чудило да ускоро изађе у јавност да му је Аџан Крмеколики дечко. бем их устА шкрбава

Reply
veliki pravi Zvezdas нов 7, 2011 at 22:18

Zelimo da se vrati Zirojevic u Crvenu Zvezdu pod hitno Lukicu ,zelimo da ostanu u Crvenu Zvezdu Robi ,Zirojevic da ti snjima ostanes Lukicu ,zelimo Lukicu da urucis otkaz Adzicu i Vesicu ,hocemo nove ljude Lukicu Jugovica ,Panceva,Belodedica,Dzajica ,Mihajlovica i Rajevca

Reply
wolf нов 7, 2011 at 21:28 Reply
Zola нов 7, 2011 at 21:03

Imam da kazem samo jednu stvar,uprava napoljeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Reply
Cvija нов 7, 2011 at 20:45

Kanatlarovski i onaj Milovanovic dobili otkaz u Lokomotivi iz Plovdiva

http://www.mozzartsport.com/vesti/8342/kanatlarovski-i-milovanovic-dobili-otkaz/

Reply
CZovac нов 8, 2011 at 00:08

„Klupu Lokomotive privremeno je preuzeo kapiten Zdravko Lazarov.“

-eto, a kada je nas tadasnji kapiten Vilota piskarao po tabli, onda je bilo cudno! Covek se samo sprema za moguci scenario!

Reply
delija86 нов 8, 2011 at 08:31

E znaci sad vise nemamo prednost pri kupovini onog njihovog igraca,bas steta:-)

Reply
Dusan нов 7, 2011 at 20:26

Posle izuzetno loseg pocetka sezone, ispadanja u Evropi u ranoj fazi, zaostatka za vecitim rivalom 4 boda i prolaska kroz iglene usi u kupu, kriv je ZIROJEVIC! Dajte ljudi ko je ovde lud, a ko je normalan??

http://www.facebook.com/pages/Подршка-Срђану-Зиројевићу/216652225072280

Zato ima samo jedno – PODRSKA SRDJANU ZIROJEVICU…
Da nepismeni Adzic, Vesic i ostala bulumenta napuste, ali napuste Zvezdu – podhitno!
Nije Zvezda ni Adzic, ni Vesic, ni Lukic…ZVEZDA JE NASA!

Reply
Marjan нов 7, 2011 at 22:20

A ni Zirojević…

Reply
realno нов 7, 2011 at 20:08

Ja sam razocaran !!!! Prosinecki je dao izjavu samo zato sto je cinjenica ta da on ima ogromnu podrsku navijaca. Onaj koga smo sinoc pljuvali stoji iza svega ….

Reply
Dante нов 7, 2011 at 19:55

Tako je bre, Robijeva poslednja i AMIN! Stisni onog debelog za “muda“ ??? i kazi Slusaj, pi*ko, od sad ja dovodim pojacanja, evo ti 200 evrica, sedi za neki sto, naruci pice i kockaj se, 😀 Dok Robi sam ne uzme sve u ruke nema nista od nase Zvezde. Podrska Robiju, jeste da gresi u nekim situacijama, ali sve ce to doci na normalu, ako sada se nerviramo, nema veze, uskoro cemo imati mnogo koristi od toga. UZDAM SE U ZIMSKI PRELAZNI ROK!!!!! DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA!!!!!!

Reply
Dragan Kg нов 7, 2011 at 19:27

A zasto se mi toliko nerviramo i lozimo oko svega ovoga??? Pa svakom normalnom je jasno da Zvezdom godinama vlada teska mafija koja je u sprezi sa menadzerima, jer transfer = zarada (procenat) i tako je vec godinama. Mi navijaci smo poceli da se delimo, da li je Robi trener za nas, pola kazu jeste pola kazu nije, a u pravu su i jedni i drugi. Ako hocemo da pricamo iskreno i realno, Robi je trenerski pocetnik (a nama treba iskusan trenerski vuk), ni jednom od kada je dosao nije nesto konkretno uradio u toku utakmice, drzi se jednog sistema kao pijan plota (iskreno nisu mu obezbedjeni pravi igraci), imao je dosta taktickih gresaka (ok mlad je trener, valjda ce nauciti nesto), e sad, igracka je legenda kluba, mozda ga treba podrzati ( a sa druge strane niko ne treba da se uci u Zvezdi). Mnogo je opravdanja i za jednu i za drugu stranu, i za jedno i za drugo misljenje. A sto se konkretno ovog slucaja tice, ima krivice i u jednom i u drugom. O Adzicu je sve receno i suvisno je bilo sta reci, definitivno pogresan covek na tako odgovornom i vaznom mestu, ali ocigledno je da on tu mora da bude jer vise ga ni Sever ne proziva, verovatno je to necije naredjenje a vodje to moraju da slusaju, svi znamo zbo cega. Izgleda da ima velike istine u onoj prici da kada je ova uprava dolazila, on je dao nekih 300 000 E, i da mu je to zalog da bude na ovom mestu dok ne namiri to verovatno kao procenat od nekog transfera. E sad sto se Zirojevica tice, od pocetka sezone vidi se da nesto ne stima. On je odradio kompletne pripreme, a evidentno je da ekipa nema snage za 90 min. U svakoj utakmici desava nam se pad u drugom poluvremenu, igraci su spori, nemaju eksplozivnost, a ako hocemo posteno to je posao kondicionog trenera. U celoj ovoj prici ne valja to sto si isturili Robija da izda saopstenje i kaze da je to njegova odluka, a zadnja 2 dana po novinama citamo da su se posvadjali Zirojevic i Adzic. Ljudi, mnogo toga smrdi u i oko naseg kluba, svasta se desava, mi obicni smrtnici mozemo samo da nagadjamo sta je u pitanju i da se prepucavamo preko ovog naseg sajta. Laze svako ko kaze da ovo sve ne boli, da ne boli to sto se ovima smesi i peta uzastopna titula, sto Zvezda vise nije superiorna u igri protiv bilo koga cak ni na Mari, mucimo se sa svima, svi nam se smeju. Ocigledno nekome smetamo i nekome sve ovo odgovara. Sta je resenje? Jak tim koji melje sve pred sobom leci sve rane, pobede u derbiju lece sve rane, titula leci sve rane, uspeh u Evropi leci sve rane. Nema se para za jak tim, OK, hajde da probamo ovako, i u ovm timu ima dobrih igraca (Evandro, Kadu, Laza, Adi, Micko, Cava, Vesovic) odmah na zimu u prvi tim Jankovic, Causic, Stojkovic, Ozegovic… znaci treba nam bar 3 mil E zivih para za 3 dobra pojacanja koja ce da prave razliku, kazemo da nas ima 3-4 mil zvezdinih navijaca ali sigurno to nije broj koji ce da da novac za voljeni klub, neka nas ima 100 000 koji ce mo da damo pare, po 5 E mesecno (znaci 500 din, odreknimo se 10 piva mesecno i to je to) i eto nam pare za pojacanje. Svi znamo da se pare ne daju odmah vec na rate, znaci imamo vremena da skupimo dovoljno para za pojacanja. E sad, najveci problem, kako skupiti te pare i biti siguran da ce da odu na prvavu stranu, u prave ruke i biti upotrebljene za pravu stvar. Resenje za skupljanje? Mozda po Red Star sopovima, uz potpis i licnu kartu, skupiti i predati direktno Lukicu u ruke, i reci EVO PARE ZA POJACANJA !!!

Reply
Inspektor Radisha нов 7, 2011 at 19:39

Lukicu u ruke!???????? ha ha ha hhaaaaaaaaaaaaaaa

Reply
Dragan Kg нов 7, 2011 at 19:43

Dobro, to mozda i jeste smesno, ali reci ti brate kome, pa hajde njemu da predamo parei ili mi licno da kupimo igrace. Ja stvarno ne znam sta vise da uradimo!!!

Reply
Stefan нов 7, 2011 at 22:55

Ja ću ti reći šta da uradimo!Da Raji Božoviću ili Stevi Majamiju polomimo glave za primer drugima!

Reply
Dragan Kg нов 7, 2011 at 23:30

Kao sto se kaze u onom vicu, MOZE I TAKO !!!

Dusan81 нов 7, 2011 at 19:57

Ne treba im dinar dati , ne zelim da im placam njihove dugove iz proslosti . PRIVATIZACIJA bre

Reply
Realan нов 7, 2011 at 21:26

Ha ha ja vecu glupost nisam procitao dve godine. Ha ha hocu da puknem.

Reply
Raka Delija нов 7, 2011 at 19:20

Kakav bezobrazluk,prosto ne mogu da verujem da izvlači svoju debelu guzicu i svaljuje krivicu drugome.Jbt kakav čovek strašno!Podrška Robiju!
http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:352404-Prosinecki-smenio-Zirojevica

Reply
dejan нов 8, 2011 at 00:51

strasno

Reply
zvezdan нов 7, 2011 at 19:09

Debeli vepar napolje on je nesposoban da radi svoj posao.Adzicu mars bre napolje veze ti blage nemas sa sporckim delom ZVEZDE….

Reply
Ivan нов 7, 2011 at 18:57

Idealna trojka: Dragan Dzajic-predsednik,Vladimir Jugovic-sporski direktor,Rober Prosinecki-trener!!!

Reply
ТАЛАС КОЈИ НЕ МОЖЕТЕ ЗАУСТАВИТИ нов 8, 2011 at 00:11

Немамо боље.

Reply
Raka Delija нов 7, 2011 at 18:47

Mislim da je posle onog čuvenog “kelnera iz holivuda“ debeli Adžić najveće zlo koje je zadesilo našu Zvezdu.

Reply
Ivan нов 7, 2011 at 18:59

Rako,kelner je bio opticka varka,glavnu rec je vodio Miroslav Miskovic!!!

Reply
Raka Delija нов 7, 2011 at 19:09

Svejedno brate,imali su za cilj da nas unište,a ne suprotno sigurno.

Reply
Ivan нов 7, 2011 at 19:18

Sta ovi imaju za cilj s’obzirom da im je titula ovakvim ponasanjem sve dalja i dalja….

Reply
PEĐA J7 нов 7, 2011 at 18:38

Podrška Robiju a UPRAVA NAPOLJE!!!

Reply
johnnyKv нов 7, 2011 at 18:29

ljudi sta se desavas a vama?? ne znam sta je sporno sa odlukom… uz svo postovanje prema ziroju i njegovom znanju, ali nama treba trenutno neko ko je tu svaki dan… ja razumem da on mora da ide na seminare, i ne krivim ga, ali onda mora neko drugi da dodje na njegovo mesto, jer je to posao za koji moras maksimalno da se posvetis i budes tu svaki trening… koja profesionalna ekipa odradjuje trening bez kondicionog trenera?

Reply
Joksa нов 7, 2011 at 18:25

Slazem se da je vreme da se Adzic skloni.
Ali, hajde jedno drugacije misljene. Zelim da odvojim svoj animozitet ka SD od razmisljanja o rezultatu rada kondicionog trenera. Zelim da odvojim i razlog zbog koga je dobio otkaz, kao i „kuhinju“ u kojoj je isti kreiran.
Ne tvrdim da sam u pravu, ali puno je toga vrlo diskutabilnog sto ne govori u prilog ekspertkog rada Zirojevica. Druga je stvar sto su u startu pri angazovanju Zirojevica Adzic i druzina „naduvali“ njegovu strucnost bez da je isti to dokazao svojim radom.
Svi koji su gledali nase igrace, ali na stadionu, mogli su primetiti izuzev povreda igraca o kojima se prica(ja bih dodao i povredu Paseka) sledece:
– izrazito „teske“ noge na startu prvenstva. Zasto se ista stvar ne desava Barsi, Realu, Mancesteru, pa recimo i osrednjem Renu? Ne zelim da vrsim poredjenje nas i Novog Pazara.
-Ren nas je bukvalno na Marakani rasturio i fizicki i kondiciono, pre svega u drugom poluvremenu. Brzinu i talenat nije moguce uvezbati. Ili si rodjen sa predispozicijama ili ne, ali fizicka sprema je nesto sasvim drugo.
-Vecina ekipa u JSL nas je natrcala. Ne zelim da verujem da svi nasi igraci ne zele da se bore. Iskljucujem Borhu, cija tamna put u startu nosi izvesne trkacke prednosti.
-Kako utakmica odmice nasi igraci stoje sve dalje od protivnickih, lopta sve cesce ide nazad, a u prostor skoro nikako. Strah da cemo ga primiti je direktno srazmeran priblizavanju kraja utakmice. Koncentracija igraca po istom kriterijumu pada.

Reply
strucnjak нов 7, 2011 at 18:14

robi ne budi p….,reci istinu!

Reply
Nemanja нов 7, 2011 at 18:09

Igraci,kondicioni trener ,a ko je sledeci krivac ?? ?? sramota na koji nacin se radi u Zvezdi …razocarao me je Robi,jer kada je dosao rekao je da nece dozvoliti da mu se mesaju u posao…a koliko vidim ovde kolo vodi banda kockara i veprova,sa stomacima ! mars iz uprave ! bas me zanima koji ce sledeci razlog biti ? mozda navijaci ? ! …

Reply
Rambo нов 7, 2011 at 17:38

Izgleda se svi oni dobro zabavljaju u zvezdi,a mi sto se nerviramo iz vikenda u vikend to njih ni najmanje ne pogadja!!!Zvezda je uvek bila pogodna za punjenje dzepova onima koji je vode,cast izuzecima!!!

Reply
alex86 нов 7, 2011 at 17:37

Kakva je ljudina nas Robi,kralj,legenda ne znam sta vise da kazem o njemu.Sta sve ne trpi ovaj covek zbog Zvezde,uvek poturi svoja ledja zarad mira u kuci,na sve je spreman radi dobrobiti nase Zvezde.E to oni muvarosi iz uprave znaju pa zloupotrebljavaju,ali nece jos dugo u to sam posle ovoga jos vise siguran.Procitali smo ih,jednostavno provaljeni su i kraj im se blizi.Ovo kazem jer sam procitao sve komentare na ovu vest od sinoc pa sve do danas(negde oko 280 komentara je poslato,a jedno 90% njih proziva Adzica i kompaniju) samo se plasim da pre toga ne oteraju Robija,to bi po meni bila velika steta posle svega sto je Robi uradio za Zvezdu i sto jos uvek radi.

Reply
Realan нов 7, 2011 at 18:45

„Sine“ koliko imas godina kad tako razmisljas? Rekao bih ne vise od 15.

Reply
delija86 нов 7, 2011 at 18:51

Koliko god da ima godina 100% je u pravu

Reply
alex86 нов 7, 2011 at 19:13

Gospodine „Realan“ izvinite molim vas sto vam nisam odmah odgovorio jer nisam bio u prilici.Inace ja imam 25 godina(rodjen sam 16.02.1986) i bas me zanima sto me to pitate,recite mi molim vas na osnovu cega sam ja u zabludi po vama,jer mi se cini da ste to hteli da me pitate ili mozda gresim?

Reply
Nesha нов 7, 2011 at 17:29

DOKLE VIŠE!? Kako vas nije sramota, otpustili ste jednog od najboljih članova stručnog štaba!!! Ko god se suprostavi debelom Adžiću odmah leti iz Zvezde, SRAMOTA! Još nemate petlju da izađete pred ljude da im to saopštite nego gurate Robija, STIDITE SE!!! Adžiću ODLAZI !!!

Reply
Stefan нов 7, 2011 at 17:28

Tvoja odluka đavola!Braćo krajnje je vreme da se ovome stane na put!To govorim vođama Delija ako ovo čitaju!Ako ih ne zaustavimo sad,niko ih neće zaustaviti da sa Zvezdom rade šta hoće,da proteraju i Robija!Ne Lukić i Adžić,nego Božovići,Milovići i razni drugi mafijaši koji u Zvezdi vedre i oblače!Ne mogu oni biti jači od armije naših navijača!Ako se na sledećem meču ne bude skandiralo ‚‚Uprava napolje!‚‚ i slepcu će biti jasno da su vođe Delija gomila korumpiranih mafijaških skotova!Dođe mi da uzmem pištolj i da ih sve…majku li im lopovsku!

Reply
Marko Vozdovac нов 7, 2011 at 17:35

Da li stvarno mislis da ces cuti to „Uprava napolje“? Na veliku zalost svih nas, ubedjen sam da neces.

Reply
stefan нов 7, 2011 at 17:21

Pa dokle ces vise da dozvolis da se igraju sa tobom,zar nemas neki svoj stav.Dokle ces da trpis upravu izadji pred javnost otvori dusu.Prvo mesaju ti se u posao sa Viloticem,pa Menzenga i Petkovic,pa protiv Ofk-e Adzic drzi predavanje igracima u svlacionici pa ko je tu trener ti ili Adzic,pa sad ovo.Zasto dozvoljavas da se kriju iza tebe,iza tebe je bilo puno nas vernih navijaca ali tvojim propustima sve nas je manje.Uprava mars napolje,pravi ste prevaranti.

Reply
Necer Delija нов 7, 2011 at 17:15

Adzic treba da ode iz Zvezde. Koliko ja vidim, svi drugi treba da snose odgovornost za svoj rad i rezultate svoga rada, osim gospodina sportskog direktora. Ma nemojte mi reci. E pa nece biti bas tako. Nismo mi toliko glupi i naivni da nas obmanjuje jedan Adzic. Rezultati naseg sportskog direktora u poslednje 3 godine ravni su jednoj velikoj NULI. Da, da lepo citate NULI. Skoro svi igraci su bili potpuni promasaj osim par pojedinaca. A te igrace nije doveo gospodin sportski direktor nego neko treci. Tj dosla su par malo kvalitetnijih pojacanja koje smo mogli da kupimo na preporuku Dejana Ramba Petkovica ili Milovana Rajevca. Sve sto je Adzic doveo je obican skart. Izuzev Tosica koji se u klubu nije zadrzao duze od jedne sezone, jer je takav ugovor gospodin sklopio sa igracem. Prvo smo tok istog Tosica cekali celu sezonu da proigra i na kraju izgubili titulu, a kada je proigrao naprasno je otisao. Sramota koliko se ne postuje klub kakav je Crvena Zvezda. Samo to mogu da kazem. Mislim da je ovim potezom dara presla svaku meru. Dokle ce gospodin Adzic da se krije iza ledja predsednika Lukica. Nema rezultate svoga rada vec tri godine a i dalje je u klubu. Ako cemo po istim arsinima kao i za gospodina Zirojevica, sportski direktor je odavno trebao da leti iz kluba.
Nismo mi mladi majmuni gospodo pa da nas na ovakav nacin farbate. NA kraju sezone ako izgubimo titulu ima da otpustite trenera Prosineckog a vi cete i dalje da sedite na svojim foteljama i da nam mazete oci. A mi cemo po svemu sudeci samo da cutimo i da gledamo sta nam se radi od kluba. Molim administratore sajta da objave komentar.

Reply
Милан нов 7, 2011 at 17:13

Каквог човека ми имамо за шефа стручног штаба,ма шта човека имамо ЉУДИНУ и више…Свака ти част још једном си оправдао оно ВЕЛИКИ ЖУТИ.Уместо да изађе онај или они који су отерали човека (а сви знамо ко је то) они се набили у рупу као глодари и истурили човека коме верујемо да би као смирили тензију.Теби РОБЕРТЕ ПРОСИНЕЧКИ свака част,а он или они ће морати кад-тад да изађу из јазбиме и положе рачуне макар нама који смо чланови клуба и који ће одлучивати ко ће водити клуб.

Reply
Бане нов 7, 2011 at 17:08

Овај безобразлук људи из управе превазилази све границе. Прво отјерају Зиројевића, а онда гурају Робија да даје изјаве. Још мало па ће отјерати и њега, само тада ће неко трећи давати изјаве. Никад неће неко од њих бити крив. И што је најгоре, Зироје је отјеран после сукоба са Аџићем?! Боље да трибина на вријеме почне да скандира против управе, или одосмо ми поново у амбис.

Reply
Хвала мајсторе!!! нов 7, 2011 at 17:02

Роби је прави звездин војник увек потура своја леђа то је зато што воли клуб велики је човек има срце ко кућа!!! Њему сад треба да дамо највећу подршку сад кад сви куде због лоше игре,а ове друштвене паразите из управе да отерамо!!!

Reply
Nikola нов 7, 2011 at 16:43

Kakvi olosi,znaju da Robi ima veliku podrsku navijaca pa onda isture njega da on daje izjave,e moj Robi i tebe ce oni kad dodje vreme pustiti niz vodu.

Reply
DELIJA нов 7, 2011 at 16:41

Robi ljudino! ! !

Reply
Djolle нов 7, 2011 at 16:39

Zašto Robi opet poturaš svoja leđa? Zvezdi tako činiš samo medveđu uslugu…

Reply
Dusan81 нов 7, 2011 at 16:34

Zao mi je Robi , ali znam da su tebe gurnuli da das izjavu jer niko od njih ne sme ni da se pojavi sa izjavom o cemu se radi . POlako neka pakuju kofere i neka namestaju stanje u poslovnim knjigama jer posle derbija ce se videti ko je ko . Neresen rezultat ne priznajem kao uspeh.

Reply
Dragan нов 7, 2011 at 17:41

I meni je zao Robija,jer znam ako NEDAJ BOZE izgubimo derbi,oni novu godinu nece docekati…A znajuci kakvi su ljudi da to sami nece da urade bez obzira sto vide da nemaju nikakve rezultate i da ako stvarno vole NASU ZVEZDU,zahvale nam se na podrsci koju smo im pruzali i da daju nekim sposobnijima da upravljaju…Lepo da se pozdrave i siguran sam da ce sve DELIJE jos vise postovati njihova imena…Sva podrska ZA Robija…

Reply

Leave a Comment