Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Боаћи: Напоран рад мора да се исплати

У четвртак од 19 часова на стадиону „Рајко Митић“ састају се две првопласиране екипе из групе „Х“ Лиге Европе. Сусрет Црвене звезде и Арсенала биће директна борба за прво место у групи.

Они су тренутно први, али уколико ми победимо, преузећемо им то место. Даћемо све од себе да освојимо три бода и преузмемо вођство. Они сигурно долазе да победе, али ја сам уверен да ће у четвртак бити једна од најбољих утакмица које је Црвена звезда икада одиграла – отпочео је разговр Боаћи и додао:

Пре свега желим да се захвалим Богу што су моји саиграчи здрави и што припрема за меч у четвртак тече по плану. Дочекујемо једну од најбољих екипа света. Сви смо упознати са начином на који игра Арсенал, али не размишљамо много о противнику. Важно нам је само оно што ми треба да урадимо на терену. Наша одлучност и потпуна концентрација, као и агресивност у игри током читавог меча донеће нам добар резултат у овој утакмици. Верујем да се напоран рад увек исплати. Уколико ми наставимо да се трудимо као што смо то радили и до сада, уверен сам да је након 90 минута све могуће.

Звездин нападач у досадашњем делу сезоне у европским мечевима постигао је осам голова.

Желим да се упишем у листу стрелаца на свакој утакмици, а чињеница да овог пута играмо против Арсенала не мења ништа. Максимално сам мотивисан јер увек пред себе постављам велике изазове и желим да играм важне утакмице. Знам да су и моји саиграчи жељни доказивања и да су и они, као и стручни штаб, спремни за велика дела. Све што нам је потребно у овом тренутку јесте да навијачи дођу да нас подрже у што већем броју. Знамо да ће нам они бити додатни подстрек да дамо све од себе и да учинимо све да срећни напусте стадион у четвртак увече.

Иако се о утакмици са Арсеналом већ дуго говори, фудбалери Црвене звезде не осећају притисак пред меч.

Ово је фудбал и шта год да се догоди, тако је морало да буде. Играмо против великог тима, али на овој утакмици ћу бити исти као и увек. Даћу све од себе, као што то радим сваки пут. Сигуран сам да и моји саиграчи тако размишљају. Зато и кажем да не осећамо притисак, ово је игра. Изаћи ћемо на терен и играћемо своју игру како најбоље умемо. На крају ћемо видети ко ће победити.

Број 14 заједнички је Звездином шпицу и легенди лондонског клуба Тијерију Анрију.

Један од мојих омиљених играча играо је за Арсенал. Због Тијерија Анрија и носим број 14. Он је заиста фудбалер коме се дивим. Ипак, не повезујем то никако са овом утакмицом. Меч против Арсенала је мој посао, оно што ја радим како бих усрећио навијаче, како би људи препознали моје име и како би Звезди, са својим саиграчима, донео победу. Екипа је на првом месту. Желим да победимо Арсенал, то би била једна од мојих највећих победа у животу – поручио је Боаћи.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan окт 16, 2017 at 17:04

Hajde Riči,Arsenalu jedan spiči.

Reply

Leave a Comment