Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фудбалери на бензинској станици у Нишу

Играчи Црвене звезде наставили су дружење са потрошачима и присталицама црвено-белих на GAZPROM бензинским станицама, а данас су у оквиру акције „Сви смо један тим“ изненадили грађане Ниша. У тиму „Црвене звезде“ на GAZPROM бензинској станици „Ђачко острво“ били су Немања Радоњић, Александар Пешић и Лука Илић.

Присутне Нишлије пријатно је изненадио долазак фудбалера Црвене звезде, а многи су искористили прилику да се фотографишу са играчима и са њима одиграју утакмицу малог или стоног фудбала. Симпатизери Црвене звезде пожелели су срећу фудбалерима пред важну утакмицу у Лиги Европа, будући да црвено-бели већ 19. октобра на стадиону „Рајко Митић” дочекују великог ривала – лондонски Арсенал.

Фудбалер Црвене звезде Немања Радоњић изразио је задовољство због акције у Нишу и новог сусрета са навијачима:

Посебно ми је драго што смо данас били у Нишу јер је ово познат град по великом броју навијача Црвене звезде. Овим људима и нарочито деци много значи када фудбалери Звезде дођу у посету јер могу да се фотографишу и узму потписе од играча. Сви су заиста одушевљени – рекао је Радоњић.

Дружење фудбалера Црвене звезде са навијачима и потрошачима на бензинској станици „Ђачко острво“ организовано је у оквиру спонзорске сарадње руске компаније „Гаспром њефт“ и ФК Црвена звезда. Акције су до сада организоване и на GAZPROM бензинским станицама у Београду и Новом Саду, Спонзорство Фудбалског клуба Црвена звезда је највећа појединачна инвестиција у спорт Србије.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment