Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Стадион „Рајко Митић“ распродат!

Црвена звезда ће у четвртак против Арсенала имати подршку препуног стадиона.

У уторак, 17. октобра, два дана пред одигравање утакмице трећег кола Лиге УЕФА између Црвене звезде и Арсенала, продата је и последња улазница за ову утакмицу.

Свака од 52.000 карата пронашла је свог власника и карата више нема у продаји. То је још једна потврда да се у Београду у четвртак очекује фудбалски спектакл.

Овим путем све навијаче који нису успели да дођу до улазнице молимо за разумевање, те да у среду и у четвртак, на дан утакмице, не долазе на благајне и у клупске просторије како се не би стварале беспотребне гужве.

Још једном подсећамо све навијаче који планирају долазак са децом да морају имати карте и за децу. С обзиром на то да се ради о утакмици високог ризика и да ће трибине бити крцате, нико ко нема карту неће моћи да уђе на стадион. Такође, апелујемо на све посетиоце да не стоје на степеништу јер ће клуб у том случају сносити санкције од стране УЕФА.

Црвена звезда после два одиграна кола има освојена четири бода, док тим из Лондона за сада има стопостотан учинак у групној фази такмичења.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment