Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице дочекују Пазовчанке у дербију кола

Одбојкашице Црвене звезде у оквиру другог кола домаће Суперлиге угостиће екупу Јединства из Старе Пазове. После одличног издања у првом колу и победе над екипом Срема, црвено-беле очекује први меч на домаћем терену.

Јединство СП иза себе има најбољу сезону у историји клуба – два трофеја (Куп и Суперкуп Србије) и пораз у финалу Суперлиге. Тим Јова Цаковића коначно је прошле сезоне показао пун потенцијал и барем у Куп такмичењима успео да надигра Визуру. После великог успеха клуб су напустиле четири важне играчице – Сара Саркаија, Јелена Олуић, Ивана Мрдак и Нина Јакић, а једино појачање је средњи блокер Дубравка Ђурић. Техничар и капитен Емилија Антанасијевић у нападу се највише ослања на коректора Јелену Вулин и примача Марија Вујновић. Такође, Јединство ове сезоне озбиљно рачунара и на једну од најталентованијих младих играчица – Јовану Миросављевић (17 година, примач сервиса). У Суперкупу су убедљиво поражени од Визуре (3:0) , док су у првом колу Суперлиге истим резултатом савладали Динамо из Панчева.

Мирјана Мусулин искористила је први меч да свим играчица пружи прилику. Бојана Миленковић се због репрезентативних активности тек скоро прикључила екипи, па је њено место заузела Милица Тасић. Звезда је за нешто више од сат времена славила у Сремској Митровици (3:0) и направила одличну увертиту за први меч у Београду.

Утакмица је на програму у петак, 20. октобра у 19.00, УСЦ ,,Вождовац“.

Повезане вести

Leave a Comment