Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звезда донирала опрему на Космету

ФК Црвена звезда донирао је опрему клубу Полет са Косова и Метохије.

Ово је само једна у низу акција које Црвена звезда има широм Косова и Метохије. Вредност дониране опреме је близу милион динара. Председник ФК Полет Душан Драговић истакао је да је прекопотребна опрема дошла у правом тренутку.

Овом приликом смо се скупили да поделимо спортску опрему. ФК Црвена звезда нам је донирао спортску опрему у виду дресова, јакни и тренерки. Кубурили смо са опремом али нам је Звезда изашла у сусрет и то нам заиста много значи – рекао је Драговић.

ФК Полет ове сезоне остварио је историјски успех. Освојили су лигу централног Косова и самим тим изборили бараж за попуну Нишке зоне. Такође, играли су 1/16 финала Купа Србије.

Фудбалери из Лапљег села као домаћини утакмице играју на гостујућем терену у Куршумлији али и поред тога постижу запажене резултате.

Ова опрема нам много значи као екипи. То је знак не мале, него велике пажње, и доказ да на ове момке ипак неко мисли. Сезону смо слабије започели јер смо имали много новајлија у екипи, међутим, како одмиче првенство, тако екипа добија на искуству, тактички напредује. Већ смо сада у средини табеле и могу да кажем да сам задовољан. Желим да изборимо опстанак у овој лиги ове године. Екипа има квалитет и за много више, али као што рекох имамо доста новајлија и мислим да ће то бити све боље – речено је из ФК Полет.

После девет кола Полет се налази на 12. месту са осам освојених бодова.

Повезане вести

Leave a Comment