Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бабић – Увек идемо на победу

Фудбалери Црвене звезде утакмицом са Младошћу враћају се домаћем првенству. Звездин штопер Срђан Бабић истиче да је титула у Суперлиги приоритет његове екипе.

– Много нам је битно да будемо лидери у домаћем првенству и да побеђујемо у свим утакмицама. Оставили смо сусрет са Арсеналом иза себе чим је судија одсвирао крај меча. Јесмо уморни, али нема изговора, морамо да идемо на три бода на свакој утакмици. Домаће првенство најважније нам је од свега што играмо, жалимо да освојимо титулу и зато идемо на победу, без изговора – отпочео је разговор Бабић и наставио:

– Јесте нас мало испразнио тај сусрет у Лиги Европе, много је емоција било те вечери. Ипак, ми смо увек максимално мотивисани, ко год да нам је противник. Не правимо разлику да ли играмо Куп, Лигу Европе или првенство. Ми увек идемо на победу и у свакој утакмици дајемо све од себе да донесемо радост нашим навијачима.

Фудбалери Црвене звезде су са 28 постигнутих голова најефикаснија екипа у лиги.

– Читавој екипи значи што смо изузетно ефикасни у последње време у домаћим оквирима, то нам свима подиже самопоуздање. Подигли смо лествицу са четири гола на претходној утакмици и надам се да ће и после сусрета са Младошћу остати на тако високом нивоу. Прва смо екипа у лиги и по броју постигнутих голова, што је податак који радује и нас и навијаче, јер на нашим утакмицама увек гледају атрактиван фудбал. Свесни смо да морамо да будемо све бољи из утакмице у утакмицу и радимо на томе.

Подршка са трибина је увек додатни мотив Звездиним фудбалерима.

– Наши навијачи праве најбољу атмосферу у Европи и имали смо ту срећу да је било доста великих утакмица од старта сезоне па смо већ и навикли на пун стадион и фантастичну подршку. Можда смо се некада и бојали да нас не прогута та атмосфера, али показали смо да умемо да се носимо са њом и да је користимо као прави ветар у леђа. Надам се да ће тако бити и на свакој наредној утакмици и да ће нам наши навијачи бити 12. играч – истакао је Бабић.

Повезане вести

Leave a Comment