Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лесор и Јанковић у Топ 10 (ВИДЕО)

Кошаркаши Црвене звезде мтс савладали су Барселону у 2. колу Евролиге резултатом 90:82. Велика победа обиловала је и атрактивним потезима црвено-белих, а Матиас Лесор и Стефан Јанковић нашли су своје место међу најбољих десет потеза кола у одабиру Евролиге.

У фантастичном амбијенту дворане “Александар Николић“ кошаркаши Црвене звезде мтс скинули су први велики скалп у новој сезони. Европски великан Барселона положила је оружје пред црвено-белима који су готово свих 40 минута контролисали дешавања на терену.

Феноменална публика имала је прилику да види Звезду у најбољем издању, а сјајна партија пропраћена је и веома атрактивним потезима. Матиас Лесор је подиизао публику на ноге фантастичним закуцавањима, а Стефан Јанковић је затворио приласке обручу црвено-белих.

Фантастична партија изабраника Душана Алимпијевића није остала непримећена и од стране Евролиге која је два потеза уврстила у најбољих десет 2. кола Евролиге. Подсетите се ауторитативног закуцавања Матиаса Лесора и фантастичне блокаде Стефана Јанковића. Такође, позивамо вас да посетите званични yоутубе канал КК Црвена звезда мтс где можете пронаћи још изванредних потеза са утакмице, као и сјајне минијатуре играча утакмице Тејлора Рочестија.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment