Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Црвена звезда у првом мечу сезоне на домаћем терену дочекује Војводину

Одбојкаши Црвене звезде су отворили сезону утакмицом у Нишу, у којој су поражени од домаћина (3:1), а сада је време за први меч у сезони на домаћем терену. Противник је ни мање ни више него бранилац титуле – новосадска Војводина.

Опште је познат ривалитет ова два клуба и више пута је поменута прича је да су ова два тима у последњих неколико сезона најчешће одлучивала о трофејима у Србији. Ипак, екипа Црвене звезде је ове сезона додатно подмлађена и још неуиграна, па се улога фаворита може препустити Новосађанима, који су очували окосницу тима из прошле сезоне. То никако не значи да Црвена звезда неће дати све од себе да на свом терену започне победнички низ. Да би наши момци то и урадили неопходно је да исправе грешке из Ниша, чега је свестан и нови капитен тима, Александар Гмитровић. Капитен је своја очекивања пред меч изнео за званични сајт Одбојкашког клуба:

„То ће нам бити прва утакмица на домаћем терену, пред нашом публиком. Играмо против Војводине, веоме озбиљне екипе која је можда и јача него прошле сезоне. Свакако да нас очекује узбудљив меч пошто се ради о две екипе која имају велики потенцијал.“

Војводина се ове сезоне појачала се са искусним Стевановићем, Вемићем и Наранчићем, екипу је од стартера из прошле сезоне напустио Петар Премовић, а у тиму нису више ни Петровић, Надаждин, Илинчић и Ковачевић. Екипу је појачао и дизач Милош Ђорђевић из Спартака из Љига, док је из омладинског тима промовисан средњи блокер Рудић. Новосађани су одиграли два меча до сада – у Суперкупу су поражени од Новог Пазара (1:3), док су у првом мечу шампионата Србије били убедљиви против Спартака из Суботице (3:0).

Позивамо све навијаче да у недељу буду у хали, и помогну нашем тиму да из дербија кола изађе као победник. Цена карте је и овој сезони 200 динара.

Идемо до прве победе!

II коло Суперлиге Србије:

Црвена звезда – Војводина НС семе,

Дворана: УСЦ „Вождовац“, недеља, 22. 10. 2017. године, 18:45h

Повезане вести

Leave a Comment