Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда четврта у 2. рунди Континентал Купа

Хокејаши Црвене звезде поражени су и у трећем мечу 2. рунде Континентал Купа. Шпанска екипа Ћури Урдин из Сан Себастијана је славила након продужетка са 3:2 (1:1, 1:1, 0:0, 1:0) и тако освојила 4. место на турниру који се одржавао у румунском Брашову.

Шпанци су повели у 10. минуту преко Владимира Лантоса, а изједначење црвено-белима донео је у 17. минуту капитен Марко Бркушанин, на асистенцију Роберта Сабадоша и Мирка Ђумића. Поново је Сан Себастијан повео, овога пута стрелац је био Игнацио Солорзано. Наш тим је брзо стигао до новог изједначења. Само три минута касније, у последњем минуту друге трећине, гол је постигао Урош Бјелогрлић, а асистенти су били Никола Керезовић и Иван Анић.

Трећи период завршен је без голова, али је било много искључења. Пред сам крај, искључен је Немања Вучуревић, па је Звезда у продужетке ушла са играчем мање. После само 70-так секунди искључен је и Петар Новаковић, а Шпанци су искористили пауер плеј ситуацију и стигли до победе дургим голом Игнација Солорзана.

Иако су завршили такмичење на 4. позицији, без победе, изабраници Игора Кривошлика су оставили добар утисак против фаворизованих екипа.

Повезане вести

Leave a Comment