Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Пешић – Паклен ритам, али морамо даље

Александар Пешић је и на данашњој утакмици против Младости имао запажен учинак. Звездин нападач постигао је гол, а код другог гола забележио је асистенцију.

— Лепо смо кренули, али после смо почели на непотребне стране да трошимо енергију. Били су груби и почели смо да губимо и енергију и живце на неке такве ситуације. Видећемо сутра какав је салдо по питању повреда. Чак и ову утакмицу је неколицина нас одиграло иако има неку повреду. И ја сам размишљао да затражим измену на полувремену, али стиснуо сам зубе, мора да се издржи — рекао је Пешић и додао:

— Када сам дошао нисам био довољно спреман, излазио сам из повреде. Помало сам се и штедео, али сада је све то боље. Трудим се да ме буде на сваком делу терена. Значи ми увек када постигнем гол, волим да асистирам, заиста. Надам се да ћу и даље намештати голове.

Остварена победа ће само мало да поправи расположење.

— И даље пече пораз од Арсенала, нисмо га заборавили. И било нам је тешко да се пребацимо на ову утакмицу, да дођемо са пуног стадиона на скоро празан стадион. Из наше грешке смо примили гол и сами себи смо отежали посао, али сигурно смо привели утакмицу крају. Већ за три дана нам долази Спартак, поново ћемо морати да се скупимо, одморимо колико можемо и да на најбољи начин одговоримо на овај ритам утакмица — рекао је Пешић после меча.

Повезане вести

Leave a Comment