Звездин подмладак наставио је са одличним резултатима. На Првенству Београда за млађе пионире одржаном у Шумицама наше младе џудоке су одушевиле.

Звездина џудо школа још једном је показала зашто је најбоља. Тим из Љутице Богдана успео је да са три златне, две сребрне и три бронзане медаље освоји и звање најуспешније екипе, на овогодишњем такмичењу младих пионира српске престонице.

Прочитајте још  Такмичарско тријгонале на тренингу

Позлатили су се Јован Јововић (до 50 кг), Марко Маријановић (до 55 кг) и Војин Ћаловић (до 60 кг). Вицешампионска звања припала су Мини Гачић (до 36 кг) и Марку Корици (до 60 кг) док су се бронзаним одличјима окитили Анђела Лолић (до 44 кг), Лука Бранковић (до 42 кг) И Никола Ћировић (до 50 кг).

Задоволни смо јер су наши млади такмичари још једном у потпуности оправдали очекивања. На Првенству Београда, где смо учествовали као најбројнија екипа, приказали су пре свега одличан џудо што је употпуњено сјајним резултатом. Ипак ово је само први степеник за Првенство Србије које нас очекује већ наредног викенда у Зрењанину – истакао је Давор Колунџић, тренер ЏК Црвена Звезда.

Прочитајте још  Све јачи темпо на Кипру

Текст на сајту СД

Подели

Коментари

Буди први који ће оставити коментар!

Обавести ме о
avatar
 
smehplezmigskenjbatinarazmcudisokkitahmmmmfacepalmgreenslavitrofejkezsok2udartompuskezzzsmeh3trtskenjansramslavljezvizdlud
Слике
 
 
 
Аудио и видео фајлови