Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОстало

Звездини пионири најуспешнија екипа

Звездин подмладак наставио је са одличним резултатима. На Првенству Београда за млађе пионире одржаном у Шумицама наше младе џудоке су одушевиле.

Звездина џудо школа још једном је показала зашто је најбоља. Тим из Љутице Богдана успео је да са три златне, две сребрне и три бронзане медаље освоји и звање најуспешније екипе, на овогодишњем такмичењу младих пионира српске престонице.

Позлатили су се Јован Јововић (до 50 кг), Марко Маријановић (до 55 кг) и Војин Ћаловић (до 60 кг). Вицешампионска звања припала су Мини Гачић (до 36 кг) и Марку Корици (до 60 кг) док су се бронзаним одличјима окитили Анђела Лолић (до 44 кг), Лука Бранковић (до 42 кг) И Никола Ћировић (до 50 кг).

Задоволни смо јер су наши млади такмичари још једном у потпуности оправдали очекивања. На Првенству Београда, где смо учествовали као најбројнија екипа, приказали су пре свега одличан џудо што је употпуњено сјајним резултатом. Ипак ово је само први степеник за Првенство Србије које нас очекује већ наредног викенда у Зрењанину – истакао је Давор Колунџић, тренер ЏК Црвена Звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment