Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Алимпијевић и Лесорт: Уз навијаче можемо са свима

Кошаркаши Црвене звезде мтс допутовали су у среду око 13 часова у Београд, а већ током вечери одрадиће једини тренинг пред меч 4. кола Евролиге са Макабијем.

Црвено-бели, као и у претходним утакмицама, које су одиграли у претходних 5 дана, против Барселоне, Цедевите и Химија, немају готово никаквог времена за дубљу анализу, јер ће већ у четвртак од 19 сати, гост „Арене“ бити екипа Макабија.

Одмах по доласку у Београд, прва очекивања од те утакмице изнео је тренер црвено-белих Душан Алимпијевић.

Макаби је добро отворио сезону са неколико победа, старовали су добро, играју са самопоуздањем, а тренер Невен Спахија је увео амерички стил, са пуно транзиције и утева. Све то на паркету омогућава изванредан тандем америчких бекова Норис Кол и Пјер Џексон. Врло брза екипа, али ми смо показали у ове три утакмице да можемо да се носимо са свима, да играмо добро. Шансе пред ову утакмицу су нам свакако веће пред нашим навијачима, и надам се да ће доћи у великом броју и на овај меч, како би нам помогли да у овом пренатрпаном распореду дођемо до победе која би нам много значила.

И француски центар Матиас Лесор очекује још једну тешку утакмицу, посебно због чињенице да ће ово бити последњи меч у пакленом циклусу од 4 утакмице за само 6 дана,а противник је кошаркашима Црвене звезде добро познат.

Морамо да се „држимо” нашег плана и договора из свлачионице. Не смемо да размишљамо о умору, јер је и наш противник синоћ одиграо утакмицу, и други тимови су уморни у оваквом распореду. То није никакво оправдање, играмо пред нашим навијачима који ће нас, надам се бодрити као и у претходној утакмици, и желимо да забележимо још једну вредну евролигашку победу – рекао је Матиас Лесорт.

Црвено-бели ће и овај меч одиграти без Немање Дангубића, који ће од четвртка почети са јачим тренинзима, и очекује се да ће се вратити на терен на утакмици са МЗТ-ом.

Меч Црвена звезда мтс – Макаби Фокс игра се у четвртак, експедиција израелског клуба стиже у Београд око 16.30 часова након тешке утакмице и минималног пораза од Олимпијакоса у Тел Авиву.

Продаја карата за овај меч почела је у уторак у свим пословницама Евентима, а до среде у подне продато их је нешто више од 2000. За још једну велику победу над још једним одличним тимом, потребна је подршка навијача са трибина, која је у великој мери помогла да се у Београду прошлог петка сруши Барселона, када су црвено-бели „отворили“ изузетно тежак мини-циклус.

Капије дворане „Београдска Арена“ биће отворене од 17 часова, утакмицу ће директно преносити ТВ „Спортклуб“.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

dusan окт 26, 2017 at 21:29

danas je 26. oktobar 21:29. samo da javim da je zvezda dobila makabi

Reply
milos rankovic окт 25, 2017 at 16:42

NEMATE PRAVO DA PRICATE O NAVIJACIMA SVI MI KOJI DOLAZIMO SAMO ZBOG ZVEZDE KOJU VOLIMO ZBOG VAS IGRACA NEBI DOSAO DAMI COVIC PLATI KAD CETE DA GINETE ZA GRB KOJI NOSITE JUCE SEM LAZICA KOJI JE PRELETEO PREKO REKLAMA NISTA OCEMO DA LETITE PO TERENU POGOTOVO OVI MLADJI I NA KRAJU RADICEVIC KOJI BROJ PATIKA NOSIS DA TI KUPIM POSTO SE JUCE SAMO TI KLIZAO BJELICA ANTIC LAZIC ROCESTI SVAKA CAST

Reply
Србин са Космета окт 26, 2017 at 21:19

Ми победисмо страшни Макаби,а Ви?

Reply

Leave a Comment