Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Момци су много привржени Звезди

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић рекао је да је задовољан данашњом победом против Спартака и додао да његова екипа није искористила неколико шанси због умора играча после згуснутог распореда.

— Рекао сам и пре утакмице довољно шта мислим о Спартаку и њиховом тренеру Аци Веселиновићу. Честитам Спартаку због учињеног у досадашњем делу сезоне, честитке и мојим играчима. Играли смо против екипа која је свежија од нас, а код нас је био видно присутан умор. Ово је била једна од оних утакмица када срце хоће, а ноге не чују. Имали смо неколико ситуација за гол које нисмо искористили, и то је било због губитка концентрације услед умора. Боримо се колико можемо. Ови момци су привржени Звезди, много воле Звезду, јак су карактер и увек ће дати све од себе. Тренутно мислимо само како да се одморимо — рекао је Милојевић.

У 51. минуту Звездин тренер је морао да изврши принудну измену.

— Жуле Стојковић је добио ударац. Превентивно је замењен, и колико знам, биће све у реду са њим — рекао је Милојевић.

Повезане вести

1 comment

dejo окт 26, 2017 at 16:13

Treneru Crvene Zvezde Milojevicu moju punu podrsku imas nadam se da ces iz malo srece da prodjes grupu LE drzim ti palceve i vjerujem da moze Crvena Zvezda da prezimi u LE samo napred Milojevicu

Reply

Leave a Comment