Moja Crvena Zvezda
Важно Клупска дешавања Млађе категорије Најновије Фудбал

Звезда на престижном симпозијуму

Хотел „Хајат“ је од 23. до 25 октобра 2017. године био домаћин 38. по реду симпозијума фудбалских тренера. У питању је најпрестижнији симпозијум у Европи који је организовала Eвропска федерација тренера (АЕФЦА).

Било је присутно око 150 гостију, а међу њима и многе угледне фудбалске личности. Председник организације, швајцарац Валтер Гаг отворио је догађај у Београду.

Међу предавачима су се нашли и Слободан Павковић, Горан Милутиновић, Љубиша Тумбаковић, Фернандо Сантос, Жерар Улије и још многи бивши истакнути тренери и руководиоци.

Своје представнике имали су Барселона, Порто, као и још многи клубови. Присутан је био и проф. Александар Јанковић, директор Центра за едукацију фудбалских тренера Србије.

Сваки предавач говорио је о посебној теми, а наш клуб је презентовао рад у Омладинској школи. Црвена звезду су на овој манифестацији представљали директор Омладинске школе Драган Младеновић и главни тренер Никола Јелић.

У презентацији Црвене звезде јасно је показана стратегија развоја Омладинске школе нашег клуба, правци деловања и основне карактеристике саме школе. Наведено је да је Звездина школа своје деловање усмерила ка два основна циља: стварање играча за први тим и стварање тренера како за Омладинску школу, тако и за први тим.

Урађена је и перфектна видео презентација која је садржала инсерте са појединих утакмица, и критике које је наш клуб добио биле су више него позитивне.

0 0 vote
Article Rating

Повезане вести

Subscribe
Обавести ме о
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x