Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

„ТЕРЕН ИЛИ УЛИЦА – ПАЗИ НА КОРАКЕ“!

КК Црвена звезда мтс и Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије представили су у петак заједничку кампању под називом „ТЕРЕН ИЛИ УЛИЦА – ПАЗИ НА КОРАКЕ“ и потписали Протокол о сарадњи.

Ова акција има за циљ да подигне свест људи о безбедном понашању у саобраћају, посебно дела који се тиче наших најмлађих и најважнијих суграђана – деце. Симболика у овом наслову који повезује Агенцију за безбедност саобраћаја и КК Црвена Звезда мтс је јасно наглашена.

Пре потписивања протокола о сарадњи, на врло посећеној конференцији за медије у просторијама клуба на Малом Калемегдану новинарима су се обратили госпођа Јасмина Милошевић, директорка Агенције за безбедност саобраћаја, Давор Ристовић директор КК Црвена Звезда мтс, и капитен КК Црвена Звезда мтс Бранко Лазић.

О детаљима ове акције и првим конкретним потезима, јавност и окупљене новинаре је прво информисала госпођа Јасмина Милошевић, директорка Агенције за безбедност у саобраћају.

У наредном периоду ћемо организовати низ превентивних активности, под слоганом кампање „Улица или терен – пази на кораке“ и обратићемо се свим категоријама учесника у саобраћају.

Жеља нам је да допремо до што већег броја људи, и да утичемо на њихову свест , како би заиста схватили колико је важно безбедно понашање у саобраћају, и да је то једини начин на који можемо да сачувамо људске животе. Желим да се захвалим КК Црвена Звезда мтс што су препознали важност ове теме, и што на овај начин доприносе већој безбедности свих учесника у саобраћају – рекла је Јасмина Милошевић.

Директор КК Црвена Звезда мтс Давор Ристовић захвалио се госпођи Милошевић на лепим речима упућеним КК Црвена Звезда мтс, али и због тога што је препознат вишегодишњи рад клуба на пољу друштвене одговорности и ангажмана у друштвено одговорним активностима важним за Репубику Србију.

Агенција за безбедност саобраћаја већ годинама организује акције које повећавају свест грађана о важности поштовања прописа у саобраћају.

Почев од деце, преко поштовања саобраћајних прописа, и сличних акција. Сећамо се акција попут „Пази друге, мисли на себе” ” „Вози одморан” … ова је још једна у низу едукативних акција које су врло важне за наше друштво, и посебно нашу децу.

Са задовољством смо се укључили у ову акцију, јер смо увек били друштвено-одговоран клуб, који је предњачио у оваквим акцијама.

Као капитен Црвене звезде, али и што је у случају ове акције, још важније, дугогодишњи возач, и на првом месту као поносни отац једне девојчице, окупљенима се обратио и Бранко Лазић.

Као капитен Црвене Звезде мтс, одговорна особа, али и као што је речено, отац једне девојчице, поносан сам што мој клуб учествује у оваквим акцијама, у којима видим и личну заинтересованост да се повећа безбедност наше деце и свих грађана Србије у саобраћају. Са задовољством ћу учествовати у свим активностима ове врсте, јер то сматрам и једном врстом наше обавезе, да подижемо свест код наших људи о овако важним стварима – рекао је капитен црвено-белих.

По завршетку званичног дела коференције директорка агенције Јасмина Милошевић и директор КК Црвена Звезда мтс Давор Ристовић и званично су потписали Протокол о сарадњи, којим је отворен пут да се крене у реализацију низа активности.

Повезане вести

Leave a Comment