Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеСаопштења

КК ЦЗ: Cаопштење око улазница за Макаби

КК Црвена звезда мтс никада од 2011.године није организовано бесплатно делио карте за своје утакмице, јер је приход од улазница важна ставка у буџету клуба. Црвена звезда мтс се још једном захваљује свима који су у четвртак против Макабија дошли и бодрили тим до нове велике победе у ЕЛ.

КК Црвена звезда мтс најоштрије демантује гласине појединих „проверених извора“ и такозваних „ботова“ на друштвеним мрежама у четвртак увече, да је клуб организовао поделу бесплатних карата пред утакмицу 4. кола Евролиге Црвена звезда мтс – Макаби ФОКС.

Још једној великој евролигашкој победи представника Србије у најјачем европском такмичењу присуствовало је 8230 гледалаца, који су у великој мери помогли играчима на паркету да забележе нови тријумф, а клубу да приходује одређена средства продајом карата.

КК Црвена звезда мтс овим поводом реагује само из два разлога: како би демантовао неистину, и због свих оних који су се у четвртак увече нашли у дворани са купљеном улазницом за ову евролигашку утакмицу.

Од 2011.године, и доласка нове управе, политика клуба по питању поделе бесплатних улазница је иста! „Институција“ бесплатних улазница је искорењена и наши навијачи знају да куповином улазнице директно финансијски помажу клубу да живи и одржава стандард који је већ годинама познат, а то је борба за све трофеје, јасан систем по коме клуб ради, и транспарентно послује.

Зато нас чуди покушај дезинформисања јавности са темом „бесплатна подела карата“ и на овај начин, тако својствен некима који су ту „праксу“ поклањања хиљада карата упражњавали годинама.

КК Црвена звезда мтс је од 2013. године и утакмице Евролиге са Локомотивом из Краснодара у „Комбанк Арени“ својим финансијским извештајем и објављивањем прихода и расхода са те утакмице, увео стандард који до тада није био упражњаван, јер су се овакве утакмице пре тога називале „празницима кошарке и поклонима граду и Републици“ који доносе чист губитак. Можда баш због праксе која сада нама покушава да се припише?

КК Црвена звезда мтс још једном се захваљује свима који су својим присуством у четвртак у „Арени“ помогли играчима да изборе још један тријумф, уз разумевање финансијске ситуације и немогућности многих да издвоје новчана средства за велике европске утакмице које током јесени играју бројни клубови нашег спортског друштва.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

4 comments

dragan окт 28, 2017 at 17:53

napred zvezda

Reply
Dejan окт 28, 2017 at 14:15

Sve je to u redu! Medjutim…cinjenica je da u Beogradu koji ima blizu 2 000 000 ljudi samo njih 8 000 je raspolozeno da gleda Zvezdu u najelitnijem klupskom kosarkaskom takmicenju! Neverovatno!

Reply
LA[K]I окт 28, 2017 at 08:09

Hahah nastavlja se grobarska propaganda protiv Zvezde gde god da stignu. Al nema zezanja sa Covicem. Samo ostro kao i do sada! Silujte ih u bolesne mozgove!!!

Reply
Србин са Космета окт 27, 2017 at 22:59

Ма не обраћајте пажњу на гробаре,који се служе гебелсовским методама!

Reply

Leave a Comment