Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Почиње борба за Куп у обе конкуренције

У среду 1. новембра одбојкашице и одбојкаши Црвене звезде започеће борбу за трофеј Купа Србије. У мечевима осмине финала Звездине даме ће угостити екипу Миленијум из Ниша, док ће одбојкаши гостовати Младом раднику у Пожаревцу. Обе утакмице играју се од 18 часова.

Црвено-беле су у одличној форми. Оствариле су три победе на почетку сезоне у Суперлиги и налазе се на челу табеле са максималних 9 бодова. Звезда је апсолутни фаворит против екипе која се такмичи у Првој Б лиги где заузима 7. место са једном победом и два пораза.

Звездини одбојкаши нису започели сезону онако како су очекивали. Порази у прва два кола Суперлиге од Ниша и Војводине доста су уздрмали нашу екипу која је успела да у 3. колу забележи први тријумф након велике борбе против Спартака у Љигу. Са друге стране, Млади радник је на 4. месту на табели са две победе и једним поразом.

Утакмица осмине финала Купа Србије за сениорке између Миленијума и Црвене звезде игра се у среду 1. новембра од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Биљана Милинковић и Јована Вуковић.

Меч осмине финала Купа Србије за сениоре између Младог радника и Црвене звезде на програму је такође у среду 1. новембра од 18 часова у дворани СЦ “Пожаревац” у Пожаревцу. Меч ће судити Дејан Рогић и Јован Јовановић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment