Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКлупска дешавањаКошаркаНајновијеСпортско ДруштвоФудбал

БИП и Тиквеш уз црвено-беле – Заједно до врха!

Тиквеш, БИП

У сали СД Црвена звезда одржана је конференција за медије поводом озваничења сарадње између Спортског друштва Црвена звезда и компаније М6, односно Фудбалског и Кошаркашког клуба Црвена звезда и брендова БИП и Тиквеш.

Окупљене званице поздравио је председник Скупштине СД Црвена звезда проф. др Петар Шкундрић.

Високо сам почаствован што могу да вас поздравим у име СД Црвена звезда, у име Фудбалског и Кошаркашког клуба Црвена звезда и да за нас овај тренутак, без обзира што може да се чини да није тако важан, обележимо на један посебан начин. У том смислу желим посебно да поздравим наше будуће пословне партнере, директора БИП-а Александра Поповског, директора Тиквеша Радоша Вукићевића и да изразим велику захвалност г. Светозару Јаневском, власнику и директору компаније М6 који је у Црвеној звезди препознао велику могућност у смислу заједничког деловања на освајању простора за производе своје компаније користећи највећи српски и регионални бренд – Црвена звезда. Црвена звезда је обележила епоху са својим спортским резултатима, са оним што мало које спортско друштво у Европи и свету може да се подичи с обзиром на чињеницу да смо ми ипак релативно мала земља, а да као таква земља имамо највећу спортску породицу у региону, а могло би се рећи и у читавој Европи. Достигли смо све оно што је могло да се достигне у спортским резултатима, било да је реч о фудбалу, било да је реч о кошарци, било да је реч о ватерполу, одбојци и свим другим спортским дисциплинама које се негују у Црвеној звезди. Између осталог и у појединачним борилачким спортовима, освајали смо и европске и светске трофеје. Ми желимо да са нашим спортским партнерима заједно идемо до новог врха. Наш циљ је да не само 20. век буде обележен Црвеном звездом него да и 21. век обележимо на исти, а наша је жеља и бољи и успешнији начин него што је то било у 20. веку. Уз велику захвалност још једном желим да изразим велику радост што данас потписујемо спонзорске уговоре са компанијама као што су Тиквеш и БИП – истакао је Шкундрић.

Приступило се свечаној церемонији потписивања уговора, а прво је озваничена сарадња Фудбалског клуба Црвена звезда и Београдске индустрије пива. У име ФК Црвена звезда уговор је потписао председник Светозар Мијаиловић, а испред БИП-а Александар Поповски, генерални директор.

Захвалио бих се пре свега медијима који присуствују овом чину. Изузетна нам је част да будемо спонзор Црвене звезде, надамо се успешној будућој сарадњи којом ћемо, верујем, стићи заједно до врха – изјавио је александар Поповски, генерални директор БИП-а.

Желим најпре да честитам генералном директору Поповском из једног веома битног разлога. Фудбалски клуб Црвена звезда у својој историји увек се дружио са најбољима и желео је да и партнери досегну оне врхове које је Фудбалски клуб Црвена звезда остваривао. Београдска индустрија пива је такође велики бренд и надам се да ће поново заузети оно место које је у овој бранши имао. Знам да је и генерални директор БИП-а Александар Поповски велики Звездаш и ја се надам да је ово само почетак једне успешне сарадње која би требала на овим просторима да траје – рекао је Светозар Мијаиловић, председник ФК Црвена звезда.

Потом је озваничена сарадња између Кошаркашког клуба Црвена звезда мтс и компаније Тиквеш. Уговор су потписали др Небојша Човић, председник КК Црвена звезда мтс и Радош Вукићевић, генерални директор Тиквеша.

Наш мотив за подршку КК Црвена звезда је чињеница да делимо исте вредности. То је традиција, константа у квалитету и амбицију да будемо први, први у региону, први у Европи. Надам се да ћемо заједно стићи до врха Европе – изјавио је Радош Вукићевић, генерални директор Тиквеша.

Мислим да је ово интересантан пример, с обзиром да радимо преко Спортског друштва Црвена звезда, једне синергије свих клубова СД Црвена звезда, јер Црвена звезда је један од најјачих брендова, не само на овом простору када је спорт у питању него и шире. Ми би желели да будемо прваци Европе, али потребно је много више оваквих спонзора. Веома смо захвални на вашем опредељењу ка Црвеној звезди. Знам да је Тиквеш регионални лидер, али и шире. Радује ме веза са БИП-ом и очекујем да ће из године у годину, из сезоне у сезону наш заједнички посао максимално напредовати – истакао је др Небојша Човић, председник КК Црвена звезда мтс.

Свечаности у сали СД Црвена звезда уз медијe присуствовали су и представници компанија М6, БИП и Тиквеш, као и представници ФК и КК Црвена звезда и менаџмент СД Црвена звезда. После званичног дела уприличен је коктел на којем су се окупљени дружили уз производе нових спонзора црвено-беле породице, БИП-а и Тиквеша.

Повезане вести

2 comments

Goran нов 1, 2017 at 12:32

Srecno,u nove pobede,za jos vise trofeja za najtrofejnije SD na Balkanu i sire…

Reply
dejo нов 1, 2017 at 11:50

Treba da neko kupi citavo SD Crvena Zvezda

Reply

Leave a Comment