Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Лазаревић најбољи виртуални баскеташ у Звезди

Кошаркаши Црвене звезде мтс искористилу су мало слободног времена између тренинга пред окршај 5. кола Евролиге против Бамберга. Црвено-бели првотимци су у ТЦ “Delta City’’ одмерили снаге у популарној симулацији НБА 2к18, а најбољи је био Стефан Лазаревић.

Кошаркаши Црвене звезде мтс искористили су мало слободног времена између тренинга и дошли у ТЦ ’’Delta City’’ да докажу ко је најбољи виртуелни кошаркаш. Стефан Јанковић, Огњен Добрић, Никола Јовановић и Стефан Лазаревић заменили су на кратко ’’баскетару’’ за џојстике и одмерили снаге у популарној кошаркашкој симулацији НБА 2к18.

У полуфиналу састали су се Огњен Добрић и Стефан Јанковић, док је други пар био Стефан Лазаревић и Никола Јовановић. Након уводних провокација и ’’ниских удараца’’ уследило је судијско подбацивање. У неизвесним дуелима победе су однели два Стефана – Јанковић и Лазаревић и све је слутило на жестоко финале.

За треће место на мини турниру борили су се Огњен Добрић и Никола Јовановић, док су Лазаревић и Јанковић решили да у финалу одиграју репризу НБА финала из 2017. године. Јанковић је одабрао Кливленд, док је Лазаревић играо са Голден Стејтом.

 

Чврста одбрана Јанковића сударила се са шутерски расположеним Голден Стејтом. Финале је мало каснило те је у међувремену завршена борба зреће место. Бољи је био Добрић и освојио ’’бронзу’’. У финалном окршају играле су се агресивне одбране, повео је Јанковић, али је Стеф Кари био распуцан па се предност полако топила. Лазаревић је био бољи у одлучујућим моментима па је на крају однео заслужени тријумф.

Победник турнира Стефан Лазаревић био је задовољан након турнира:

Победио сам на турниру, а први пут сам играо. Чешће играм фудбалске симулације, али изгледа да сам добар и у НБА 2к. Волимо овакве акције јер уживамо у дружењу са навијачима – истакао је победник.

Уследио је ревијални део у ком су Звездини првотимци играли са учесницима турнира и помогли им да се загреју пред одлучујуће борбе.

Добра забава и опуштање пред окршај са Бамбергом су били готови. Црвено-бели се враћају на терен да изврше последње припреме пред окршај са немачким представником у Евролиги. Конзоле су препуштене такмичарима турнира који су наставили да се боре за вредне награде које КК Црвена звезда мтс и “Delta City“ обезбеђују тројици најбољих.

Звезда и “Delta City“ су организовали још један успешан турнир у Е-спорту, а усмени договор је да традицију треба неговати и чувати. Видимо се и на неком новом турниру!

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment