Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић – Moжемо против сваког

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после утакмице са Арсеналом да је Црвена звезда дошла у Лондон да нападне и покуша да победи.

Звезда није успела да победи, али није ни поражена, и Звездин тренер је сагласан са тиме да је бод освојен у Лондону веома значајан.

– Ова утакмица је била слична оној у Београду коју смо такође добро одиграли, али смо имали неких 20-ак минута игре у којима смо били импресионирани противником и атмосфером. Дошли смо у Лондон да одиграмо одважно и да исправимо неке грешке. Знали смо да ће Арсенал вршити притисак и да ћемо имати доста простора. Могли смо да постигнемо гол, имали смо много прилика, многе екипе немају могућност да овде створе толико прилика. Нико нема луксуз да себи дозволи оволико промашаја на овом стадиону. Нажалост, нисмо успели да постигнемо гол, али задовољан сам. Играти на овако прелепом стадиону је уживање, и могу да кажем све позитивно. Звезда припада овој групи самог крема европских екипа, са друге стране Арсенал је екипа за Лигу шампиона и фаворит је да освоји Лигу Европе. Ово је велико искуство за нас. Моји играчи расту из утакмице у утакмицу, и напоменуо бих да ми немамо играче који су некада раније играли Лигу Европе. Ово искуство ће им много значити у каријерама – рекао је Милојевић.

Милојевић подвлачи да за њега није изненађење овако добра партија читаве екипе, пре свега у тактичком смислу.

– Увек очекујем да моји играчи играју добро, а након утакмице у Београду постало им је јасно да немају чега да се плаше. Они су добри играчи, вредно тренирају, добро раде, и дрраго ми је да су погледали у очи једном Арсеналу који је одлична екипа, и то је потврда и нама самима да можемо са сваким да играмо.

Добра вест за Црвену звезду је и победа Келна над до сада највећим конкурентом за друго место, БАТЕ-ом.

– Чуо сам резултат из Немачке, али верујте ми да стварно о томе не размишљам. Важно ми је да смо одиграли храбро једну утакмицу, дошли смо у Лондон да победимо. Келн је Келн, бундеслигаш, никада не смете да их занемарите. Имамо и БАТЕ који је до скоро био учесник Лиге шампиона. Мислим да ће до краја да буде занимљиво, ако ништа друго – рекао је Милојевић.

Повезане вести

7 comments

Kalderon нов 3, 2017 at 09:40

Bravo Miloje ,bravo momci.Pokazali ste mentalnu snagu jer nije lako iz gliba nase lige igrati na Emiratima.

Reply
SSSS-Zvezda u srcu нов 3, 2017 at 09:09

Sve je bolje nego ono brukanje sa samozvanim grofom. Radonjiću objasniti prednosti kolektivne igre, on to može jer je fenomenalan igrač a Kangu spustiti na zemlju! I kad nam sd vrati Jovičić gaziti sve….kako i doliči Zvezdi!!!

Reply
Србин са Космета нов 3, 2017 at 15:31

Тако је !Згазити гробаре у дербију,пошто их ФСС и судије,вештачки гурају и одржавају наочиглед целој српској јавности, крађама,као у време Тола Вола!

Reply
josif нов 3, 2017 at 07:48

Ja nikako nemogu da razumem dase ovoliko radujemo bodu protiv drugog tima Arsenala.Samo neko ko nije gledao utakmicu moze da kaze daje ovo uspeh.Kada naucimo da ovakve utakmice gde igraju 3-4 ozbiljna igraca i omladinci onda mozemo da idemo napred.Sem nekoliko igraca medju kojima su Borjan,Savic,LeTalek i Stojkovic ostali ili nisu bili glavom na terenu kao Boaci i Kanga ili jednostavno nemogu da igraju u ovom paklenom ritmu,fudbal koji igraju Donald,Krsticic i Kanga je hodanje pesice u odnosu na ovo sto se danas igra u modernom fudbalu,tek sada se vidi koliko fali Branko Jovicic,covek moze da trci 3 utakmice.Ipak da ne mracim,bod je bod.Cestitke momcima i strucnom stabu na sve ove radosti ove sezone.Pozz.MKD

Reply
zvezdas нов 3, 2017 at 08:03

Evo brate ja cu ti reci prvi da se ja ne radujem ovom bodu sinoc,nego se radujem sto vidim zvezdu kako konacno igra nekakav fudbal i sto ima velike sanse da i na prolece igra evropu…sto je bilo nezamislivo pre 4,5 meseci slozices se sa mnom…slazem se ja sa tobom da je ovo cak i trebalo da se dobije jer je drugi ili treci tim arsenala,ali sta je tu je ni nasi rivali u grupi im za sada nisu uzeli bodove i iskreno misljenja sam i da nece tako da treba biti ako nista drugo bar zadovoljan ovim bodom koji verujem nas vodi u 1/16 finala

Reply
josif нов 3, 2017 at 08:37

Slazem se!Ok!Pozz.MKD

Reply
Suhoj37 нов 3, 2017 at 01:28

U pravu si Miloje apsolutno!Hvala ti za sve što si učinio za Zvezdu!Na zimu od para zarađenih u Evropi kupiti još neke igrače i to po mogućnosti malo skuplje, da se ovi iz uprave malo više otvore. Dosta smo dovodili igrače besplatno pa onda da strepimo da li je dobar ili nije. Ako hoćeš kvalitet moraš i da ga posmatraš neko vreme i da ga platiš. Kupiti dva – tri igrača mlada (nebitno da li su stranci ili naši) koji obećavaju plus uigravati Račića, Adžića, Joveljića, zadržati Radonjića i eto nas dogodine u Ligi Šampiona sa maestrom Vladanom Milojevićem!

Reply

Leave a Comment