Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Звезда декласирала Пожаревац, нови еврогол Катарине Ђорђевић (ВИДЕО)

Женски фудбалски клуб Црвена звезда декласирао је ЖФК Пожаревац у првом мечу 9.кола Суперлиге за жене – 7:0!

Двоструки стрелци били су Тенков и Савановић, док су Катарина Ђорђевић, Аранђеловић и Ана Барјактаровић по једном затресли мрежу на Ади Циганлији.

Звездине девојке су против Пожаревљанки искористиле и надокнадиле све оно што су пропустиле у претходним мечевима, а могле су и још убедљивије да славе.

У текућој сезони Црвена звезда се истакла прелепим головима. Голеаду је отворила капитен Катарина Ђорђевић, сада можемо већ рећи у свом стилу. Нови еврогол, бомба са „капице“ 16 метара, неодбрањиво за 1:0.

Звездину предност је дуплирала Александра Савановић, њен првенац у црвено-белом дресу, на асистенцију Јоване Стојановић након течне акције. 2:0 је резултат којим се отишло на одмор.

Исти актери су учествовали и код трећег гола. Јована Стојановић је дугом лоптом пронашла Александру Савановић, која је мирно спровела лопту у мрежу за 3:0 и наговештај голеаде на Ади Циганлији.

Александра Савановић се нашла у улози асистента за четврти гол Црвене звезде а први гол на мечу Миреле Тенков, која је преузела капитенску траку након изласка Ђорђевићке. Тенков је испратила акцију и са пет метара није имала проблема да савлада голмана гошћи.

Стрелац петог гола је Јована Аранђеловић на асистенцију Тенков. Мирела Тенков је избегла офсајд замку, дриблингом преварила противницу, а Аранђеловићка веома сигурна, рутински постиже свој први погодак у сезони.

Свој други гол а шести Звездин постигла је Мирела Тенков, на асистенцију Јоване Миладиновић. Одлична дуга лопта, Тенков је из другог покушаја била прецизна.

Коначан резултат поставила је Ана Барјактаровић. Првенац за Звездино дете на нову асистенцију Тенков. Са ивице 16 метара је погодила супротни угао и ставила на тачку на Звездину представу.

У наредном колу Црвена звезда гостује шампиону, Спартаку из Суботице. Прилика да се пред јесењу паузу у дербију и директном дуелу Звезда приближи лидеру на табели у борби за титулу.

ЖФК Црвена звезда: Петковић, Марковић (Ивошевић), Т.Ђорђевић, Смиљковић, Крстић, Миладиновић, Малешевић (Барјактаровић), Стојановић, Савановић, К.Ђорђевић (Аранђеловић), Тенков.

Уживајте!

Повезане вести

1 comment

dejo нов 4, 2017 at 23:52

Svaka cast na prekrasnom golu lijepa Zvezdina fudbalerko

Reply

Leave a Comment