Moja Crvena Zvezda
Архива

Председник тражи 30.000 € како би отишао

Добривоје Главонић - председник РК Црвена звезда

Као што смо Вас већ информисали, председник РК Црвена звезда Добривоје Главонић не жели да препусти председничку фотељу нашег рукометног колектива доскорашњем тренеру Игору Бутулији.

Још једном да поновимо, план је био да кажњени тренер Бутулија преузме председничку функцију, досадашњи директор Перуничић би био нови тренер, док је за досадашњег председника Главонића предвиђено место у Управном одбору РК Црвена звезда. Интересантно је напоменути да Главонић услед пословних и приватних обавеза већ месецима не долази у просторије црвено-белог рукометног клуба, а свој одлазак са председничке позиције условио је повраћајем новца који је уложио у клуб. Главонић је наиме, по доласку на чело клуба, у клуб уложио 30.000 евра, за које сада истиче да су били само позајмљени. И једино у случају да му клуб врати уложени новац, биће спреман да се одрекне председничких ловорика.

 

Повезане вести

6 comments

Делије Ковин нов 10, 2011 at 17:19

Ја играм рукомет већ 11 година и знам да се у рукомету „обрће“ много мање пара него у фудбалу или кошарци. Кад би, рецимо, фудбалски клуб дао један мали део свог буџета рукометном клубу, рукометни клуб би лагано могао да направи екипу за Лигу Шампиона. Људи, па зар смо ми толики слепци кад Ратко Николић и Владимир Петрић играју за Вардар из Скопља?! Они су легенде српског рукомета а играју у Македонији! Голман наше репрезентације, Дарко Станић, исто брани у Македонији, за Металург, где је тренер прослављени хрватски стручњак Лино Червар. Замислите да је неко уложио мало новца и довео те играче у Звезду, плус да су задржани Љубишић и Зеленовић из прошлогодишње екипе, и да је тренер неко ко има искуства као тренер, а не Бутулија који се више свађа са судијама и савезом него што води екипу. Погледајте Загреб. Тамо игра пола репрезентације Хрватске. Тако нешто и ми можемо да направимо. 100 или 200 хиљада евра, то је у фудбалу ништа, а у рукомету се са тим новцем може много.

Reply
Armija5 нов 11, 2011 at 12:54

Sve si ti to lepo rekao… Isto kao što meni kažu da uštedim mesečno bar 50 evra, a meni treba dodatnih 50 evra mesečno samo da bih preživeo… Tako i ovde… Da bi se dalo i tih „tričavih“ 100-200 hiljada evra, mora prvo fk da izadje potpuno iz dugova… Za sada postoji saradnja ali Crvena zvezda je pre svega SD, pa onda FK i ako neko treba da pomaže sada RK-u to je SD, a kada naš najveći klub iz sportskog društva stane na noge, pomoći će svima… Da li će to biti i kada, niko ne zna, nažalost… 😉

Reply
atza87 нов 9, 2011 at 23:30

Ja mislim da bi konacno mi navijaci trebali da preuzmemo stvari u svoje ruke. Da mi sudimo i kaznjavamo ovakvim kretenima..

Reply
Djape CZV нов 9, 2011 at 23:02

Dokle ce vise na celu Zvezde biti oni koje nije ni briga za Zvezdu>????

Reply
Igor нов 9, 2011 at 22:15

Pa gde to ima?!!!! Jel mogu i ja da pozajmim Zvezdi 30.000 evra, da budem predsednik, da odlucujem o svemu, usput zaradim dobre pare, ugradim se u transfere igraca, i na kraju uzmem ulozeni novac?…. Da nije zalosno bilo bi smesno.
A zasto se Butulija i Perunicic nemogu oterati iz kluba? Dobio je suspenziju, pa sada bi da postane predsednik RK-a. Butulija i Perunicic se ponasaju ko da je klub njihovo vlasnistvo, menjaju funkcije, odlucuju o svemu, zaduzuju se, tj. pozajmljuju novac koji ce da s*ebe RK isto kao sto je bio s*eban KK.

Reply
CZovac нов 9, 2011 at 21:50

Ako covek ima priznanicu da je POZAJMIO novac RK Crvena Zvezda, moze da ide, ali neka plati stetu sto je nas klub na celu postigao takve rezultate kakve je postigao!
Hvala lepo!

Navijaci, trazite povracaj novca za placene karte i utrosen novac da dodjete na utakmicu, gde ste trebali da vidite kako nasa zvezda IGRA rukomet, a videli ste protivnicke ekipe kako se igraju sa nama!
Naravno, ne od kluba , nego od gore pomenutog gospodina!

Reply

Leave a Comment