Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милојевић — Тако се односи према дресу

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић похвалио је пре свих младе играче након победе у Нишу.

Милојевић је задовољан односом према дресу, и истиче да је одмор који следи веома заслужен.

— Покушали смо да направимо ротације пред данашњу утакмицу. Желео сам да одморим неке играче који су емотивно и физички испражњени, а неколицина њих се и жалила на повреде. Једноставно, задовољан сам играчима са којима смо данас играли, то су све играчи на које могу да рачунам што су и показали. Драго ми је и због малог Луке Аџића, Луке Илића, Уроша Рачића. Презадовољан сам односом према игри и дресу Црвене звезде — рекао је Милојевић после утакмице.

Он је похвалио и домаћина Раднички.

— Хтео бих да честитам и Радничком, пружили су максималан отпор, али оног тренутка када смо отворили утакмицу првим голом, преузели смо контролу. Сада идемо на заслужени одмор који нам је свима и више него портебан — рекао је Милојевић.

Повезане вести

1 comment

dejo нов 5, 2017 at 23:02

Treneru Crvene Zvezde za to si itekako zasluzan za odlicno izdanje svih igraca Crvene Zvezde trazi treneru Crvene Zvezde Miloje da uprava Crvene Zvezde ubijedi Kangu da ostane u Crvenoj Zvezdi i da produzi na jos tri godine saradnju sa Crvenom Zvezdom i treneru Crvene Zvezde Miloje trazi od uprave Crvene Zvezde da uz Savica dovede jednog jos vise iskusnijeg Srpskog stopera pa onda treba da se proda Le Talek i od njegove prodaje ulozit u kupovanje tog Srpskog stopera iskusnijeg jos od Savica naprimjer Bisevac

Reply

Leave a Comment