Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Савић – Част је предводити ову екипу

На данашњој утакмици против Радничког у Нишу екипу Црвене звезде је са капитенском траком на руци предводио Вујадин Савић.

– Носио сам капитенску траку неколико пута и у првом мандату у Звезди, али данас ми је била посебна част, сада сам сазрео као играч. Није мала ствар предводити овакав тим који бележи фантастичне резултате и то одмах након утакмице са Арсеналом на којој смо се одлично показали. Наравно, код нас у екипи се зна ред и ту су Милијаш, Анђелковић и Доналд као капитени. Искрено, ми не гледамо ко носи траку око руке, сви смо подређени тиму и најбитније нам је да бележимо добре резултате – рекао је Савић.

Звездин штопер осврнуо се и на победу над Радничким од 4:0.

– Јако битна победа пред паузу од неколико дана која нас очекује. Прошли пут смо се опекли у Крушевцу након европске утакмице са Келном. Сада смо, након сусрета са Арсеналом, имали тешко гостовање из кога смо успели да изађемо као победници. Иако се по резултату то не би рекло, није нам уопште било лако данас против Радничког. Ипак, забележили смо убедљиву победу и у добром расположењу одлазимо на заслужени одмор.

На 16 првенствених утакмица Црвена звезда примила је само три гола.

– Читавој екипи много значи што имамо сигурну одбрану. Не примамо често голове и то подиже самопоуздање целом тиму. На доста утакмица наши противници не успеју чак ни да шутну у оквир гола, а и када се то деси знамо да иза себе имамо Борјана. Он нам одличним реакцијама улива самопоуздање и то је јако битно за целу екипу – поручио је Савић.

Повезане вести

Leave a Comment