Moja Crvena Zvezda
ВажноВатерполоНајновијеРегионална лига

Ватерполисти пет од пет

Црвена звезда је савладала Катаро 13:5 у оквиру 5.кола Регионалне А2 лиге на 25.мају и задржала максималан учинак.

Без проблема су изабраници Дејана Савића славили нову победу. Могло је да буде и убедљивије, а занимљиво је да је последња четвртина завршена без голова.

Његован је са два гола отворио утакмицу, једним са петерца, Милаш је смањио Звездину предност. У другом периоду Танасковић је са два брза гола донео 4:1, а Вушковић је са 3 гола приближио Катаро на 5:4. То је било све од гостију јер је од тог тренутка у базену постојао само један тим. Стојановић и Тохољ су до полувремена погађали за 7:4.

Две „лепотице“ Стојановића, и два гола Танкосића након контранапада су одллучили победника средином трећег периода. Дончић је постигао последњи погодак за госте, а Звезда је погађала до краја преко Радовића и Шуберића.

Иако у последњих осам минута нисмо видели голове, могли су црвено-бели да нанесу и убедљивији пораз гостима из Котора, али голман Мандић и статива су спасавали Катаро. На голу Црвене звезде у последњој четвртини био је Стефан Тодоровски.

Најефикаснији је био Огњен Стојановић са 3 гола, по два пута су погађали Танасковић, Танкосић и Његован.

Црвена звезда у наредном колу путује у Задар.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – КАТАРО 13:5 (2:1, 5:3, 6:1, 0:0)

Београд, базен: „25.мај/Милан Гале Мушкатировић“. Гледалаца: 600. Судије: Анђелић и Киш. Искључења: Црвена звезда 2/6, Катаро 1/0. Петерци: Црвена звезда 2/2.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Добожанов, Танкосић 2, Радовић 1, Бурсаћ 1, Шуберић 1 (1), Илић, Његован 2 (1), Тохољ 1, Љубеновић, Танасковић 2, Стојановић 3, Асановић, Тодоровски, Ковачевић. Тренер: Дејан Савић

КАТАРО: Ман­дић, Ву­шко­вић 3, Уско­ко­вић, Мар­ко­вић, Пр­жи­ца, Вук­са­но­вић, Кри­во­ка­пић, Ву­јо­вић, Ми­лаш 1, Ђу­ро­вић, Дон­чић 1, Хер­це­го­вац, Ја­шо­вић, Ђуричковић. Тренер: Мирко Вичевић.

Повезане вести

Leave a Comment